Det nye Kirkebjerg er i fuld gang med at blive bygget

De nye lejligheder set udefra (Foto: Bo i Kirkebjerg)
Profilbillede
dato

Det nye Kirkebjerg er i fuld gang med at blive bygget, og de første beboere er for længst flyttet ind. De 2.000 nye lejeboliger bliver opført lige ved Glostrup Station – kun 17 minutter fra Københavns Hovedbanegård.

I det nye boligområde er der plads til både børnefamilier, par, singler, unge og ældre.

Her kommer beboerne til at bo i rolige, grønne omgivelser tæt på bytorv, hyggelige villakvarterer, natur og indkøbsmuligheder. I Kirkebjerg vil kombinationen af byliv og grønne byrum være med til at indfri visionen om et levende boligområde, hvor der er rart og trygt at bo.

Kirkebjergs boliger findes i størrelserne 45 til 130 m² og ligger kun 15 km fra Rådhuspladsen. Området har gode indkøbsmuligheder, offentlig transport og hurtig adgang til motorvej.

Den nye bydel er placeret lige ved Glostrup Station, hvorfra S-toget tager sine passagerer til Hovedbanegården på kun 17 minutter.

Med de effektive transportmuligheder og gode tilbud i nærområderne er Kirkebjerg i fuld gang med at blive et moderne område, hvor beboere i alle aldre kan leve et roligt liv ved naturen – men stadig tæt på byen.

Opførelsen af lejlighederne i Kirkebjerg vil være færdig i 2025, og boligerne bliver løbende udlejet, når de er færdigbyggede.


De nye lejligheder set udefra (Foto: Bo i Kirkebjerg)

Bydelen består af forskellige boligkomplekser, blandt andet Kirkebjerg Parken, KobberEngen, Kirkebjerg Have, Gårdhaven, Mekanikken og Kirkebjerg Søpark.

Boligejendommene bindes sammen af fællesgårde, parkeringsområder, små grønne områder, en lille sø, legepladser, stisystemer og et stort fælleshus, hvor der er mulighed for at møde de andre beboere og at deltage i en masse aktiviteter.

Brøndby Kommune og Glostrup Kommune har sammen udarbejdet en udviklingsplan for Kirkebjerg, som har fokus på at sikre et boligområde med trivsel, kvalitet, grønne områder og plads til det gode liv.

Efterspørgslen på nye boliger har gjort, at udviklingsplanens fokus ligeledes har været at skabe et moderne boligområde, hvor beboere i alle aldre kan leve et roligt liv ved naturen – men stadig tæt på byen.

Kirkebjerg forventes at tiltrække mange forskellige beboere – både børnefamilier, par, singler, unge og ældre, og det gode naboskab blomstrer allerede.

Du finder meget mere om Bo i Kirkebjerg på deres Facebookside og hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Bo i Kirkebjerg
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.