Er du studerende, og interesseret i politik, jura og processer?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

I Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) søger vi lige nu en studentermedhjælper til Ledelsessekretariatet. Som studentermedhjælper hos os får du indblik i alt hvad der foregår i en styrelse, herunder det politiske arbejde og samarbejdet med departementet, og du får et stærkt udgangspunkt for en fremtidig karriere i en styrelse eller et departement.

Hvad kan vi tilbyde dig?
Ledelsessekretariatets opgave er at understøtte direktionens arbejde samtidig med, at vi står i spidsen for og har den koordinerende rolle i en lang række generelle opgaver og projekter på tværs af SIRIs organisation. Vi arbejder bl.a. med informationssikkerhed og GDPR, pressehenvendelser, kvalificering og håndtering af bestillinger bl.a. fra departementet, ledelses- og organisationsudvikling, kommunikation og meget mere. Som studentermedhjælper bliver du involveret i alle vores opgaver, og du får rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt.

Stillingen er placeret i vores politik, organisation og koordineringsteam (team POK). Du skal primært være med til at tage imod og koordinere bestillinger og frister til SIRIs direktion og ministeriet, og derudover hjælpe med at løse forskellige praktiske opgaver i forbindelse med projekter og udviklingsopgaver som fx mødeforberedelse, afvikling af eksterne besøg og interne arrangementer.

Du skal være indstillet på også at hjælpe de andre teams i kontoret når der er behov for det, fx ved sygdom og i spidsbelastningsperioder.

Hvad forventer vi af dig?
Du er studerende på en relevant videregående uddannelse, fx statskundskab, jura, eller et andet samfundsfagligt studie. Vi forventer ikke, at du har erfaring med opgaverne, men du skal have lyst til at lære en masse nyt og du skal trives med koordinering af både små og store opgaver. Du skal som minimum have ét år tilbage af dit studie.

Derudover er du:

  • god til at samarbejde, udadvendt og har en fleksibel indstilling til dine arbejdsopgaver
  • kvalitetsbevidst, grundig og god til retskrivning og skriftlig kommunikation
  • erfaren i Officepakken og god til at sætte dig ind i IT-systemer generelt
Hvem er vi?
SIRI er en styrelse under Udlændinge- og Integrationsministeriet. Vi behandler ansøgninger om opholds- og arbejdstilladelse til udlændinge fra hele verden, som vil arbejde eller studere i Danmark. Vi sikrer EU-borgere nem og hurtig adgang til Danmark. Vi vejleder kommunerne om integration og forebyggelse, og vi udarbejder prøver i dansk og viden om Danmark.

Vi behandler årligt omkring 100.000 sager fordelt på et stort antal meget forskelligartede opholdsordninger, og vi er repræsenteret i syv byer i Danmark.

Vi er kendetegnet ved at være et stort fællesskab, hvor faglighed, jura og kvalitet er i fokus, og hvor der ikke er langt fra studenten til direktøren. Vores hverdag er præget af stor bevågenhed fra både den politiske verden, medierne og erhvervslivet. Det gør, at vi til tider skal levere med kort aftræk og implementere nye tiltag både hurtigt og korrekt.

Vi bor tæt på Ny Ellebjerg Station i en gammel industribygning fra starten af 1900-tallet, der er nyrenoveret og ombygget til kontorarbejde.. Vi har bl.a. kantine, bordtennisbord, fitnessrum og fredagsbar mv. Læs mere om os og hvordan det er at arbejde i SIRI

Hvad skal du ellers vide?
Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter OAO-S-Fællesoverenskomsten og HK-overenskomsten. Du arbejder 15 timer om ugen, og du skal dokumentere, at du er aktiv studerende og indskrevet ved en højere læreanstalt under hele din ansættelse..

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre et sikkerhedstjek af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå et sikkerhedstjek under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her

Søg stillingen
Har du spørgsmål til jobbet? Så er du velkommen til at kontakte kontorchef Amanda Husted Simonsen på tlf. 26 51 22 45 eller e-mail: ahsi@siri.dk.

Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest mandag den 19. juni 2023.

Vi forventer at holde samtaler i uge 26.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Lige Adgang – Uddannelse, job og fællesskaber for alle.INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Brøndby Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Valby SIRI, Carl Jacobsens Vej 39, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=169524&DepartmentId=8638&MediaId=3176&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5844013

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet