BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Søger du nye udfordringer, hvor tværfagligt samarbejde er i fokus? - Og vil du være en del af et fællesskab, hvor vi gør en forskel for unge med en psykose eller psykoselignende symptomer?
Så skal du læse med her!
Din rolle og dine arbejdsopgaver
Som sygeplejerske får du en hel central rolle i det tværfaglige samarbejde. Du bliver kontaktperson for 13-14 patienter og deres pårørende. En del af dit arbejde som kontaktperson er i høj grad samtalebåret og relationsbaseret.
I behandlingen lægges der stor vægt på inddragelse og et tæt samarbejde med pårørende, både i form af individuelle familiesamtaler, psykoedukation og tilbud om deltagelse i flerfamiliegruppe. Det er derfor en vigtig del af dit arbejde at have en koordinerende torveholderfunktion i det tværfaglige samarbejde og med de forskellige samarbejdspartnere, herunder pårørende, kommunale og uddannelsesmæssige samarbejdspartnere, sociale tilbud mm.
Dine opgaver som sygeplejerske vil bl.a. være:
- Anvende kognitive adfærdsterapeutiske metoder i behandlingsarbejdet
- Sammen med en kollega skal du være gruppeleder i én eller to behandlingsgrupper herunder undervise patienter og pårørende
- Medicinadministration
Hør lidt fra din kommende kollega.
”Jeg holder meget af den selvstændighed og fleksibilitet, der er til at planlægge ens arbejde. Man bliver høj af at arbejde med de unge og kan se at behandlingen gør en forskel. Man glæder sig til at komme på arbejde på trods af høje krav og belastninger, især fordi vi er så gode til at hjælpe hinanden” – Din kommende kollega
Hvad er OPUS? – Et læringsmiljø for både erfarne og nye sygeplejersker
OPUS er et 2-årigt intensivt behandlingstilbud for unge i alderen 18-35 år debuteret med psykose indenfor F.2 området. I OPUS er kontaktpersonfunktionen det bærende element i behandlingsrelationen. I OPUS arbejdes der med kognitive adfærdsterapeutiske principper som en del af samarbejdet med patient kombineret med medicin og andre relevante psykosociale tiltag.
Du vil komme til at indgå i et kompetent tværfagligt team bestående af overlæge, sekretær, psykologer, sygeplejersker, socialrådgivere, og ergoterapeuter, 11 medarbejdere i alt. Der bliver rig mulighed for faglig inspiration, sparring og samarbejde på kryds og tværs ift. individuel- og gruppebehandling for unge med debuterende skizofreni.
Hvad tilbyder vi?
En spændende og meningsfuld hverdag. Du vil først og fremmest stå over for spændende udfordringer, som vil appellere til din faglighed og kreativitet som sygeplejerske.
Du bliver en del af et dynamisk team, hvor faglig udvikling og udveksling driver det daglige arbejde. Vi er en del af et OPUS hus bestående af tre teams, som alle har samme ledelse. Det giver en hel unik mulighed for inspirerende mono- og tværfagligt samarbejde og sparring på tværs i huset.
Trygheden til at udtrykke faglig tvivl og blive klogere i fællesskab er helt central. Her er et godt arbejdsmiljø, teamet udviser et stort engagement og har en god omgangsform og kan lide hinanden. Vi har fælles faglige og sociale arrangementer for medarbejderne i huset.
Derudover tilbyder vi:
- Et personligt tilrettelagt intro-forløb: Du får grundig introduktion til Region Hovedstadens Psykiatri og Psykiatrisk Center Glostrup og Lokal introduktion til OPUS-teamet, så du kommer godt fra start.
- Fokus på din udvikling – Vi har fast ugentlig konference og supervision og løbende undervisningstilbud for alle OPUS-teams i Regionen.
- Engagerede og aktive kolleger, der altid er der for at give en hjælpende hånd.
Hvad er vores forventninger til dig?
Du har psykiatrisk erfaring, gerne ambulant, samt erfaring med målgruppen. Det vil være en fordel at have kendskab til den kognitive referenceramme, da dette er det bærende element i OPUS.
Desuden forventer vi, at du kan sætte flueben ved følgende:
- Du har lyst til at indgå i et engageret team med højt fagligt niveau. – og du har fokus på egen monofaglighed i det tværfaglige samarbejde.
- Du har empati og gode samarbejdsevner – og kan være vedholden i forskelligartede patientforløb
- Du har lyst til at indgå i en faglig rolle, hvor relations arbejdet og nærvær med patienten er et centralt element.
- Du er god til at bevare overblikket og prioritere opgaverne.
- Er interesseret i specialet og ansvarsbevidst.
- Du har en fleksibel indstilling og tager aktivt del i nye løsninger/arbejdsopgaver.
Løn- og ansættelsesforhold
Stillingen er til besættelse 1. juni 2024. Du ansættes i henhold til overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område. Du er under ansættelsen omfattet af den til enhver tid gældende arbejdstidsaftale indgået mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Dansk Sygeplejeråd.
Ambulatoriet har åbent i dagtimerne mandag-fredag.Som nyansat sygeplejerske bliver du i øvrigt knyttet til et specifikt døgnafsnit, hvor du indgår i vagtarbejdet fredag, lørdag og søndag hver 6. uge. Vi sørger naturligvis for at klæde dig godt på til opgaven. Det sker i form af et individuelt introprogram, vidensdeling og sparring med kolleger. Og så sker det i form af løbende kompetenceudvikling med afsæt i dine erfaringer og behov.
OPUS PC Glostrup stuen ligger på H. J. Holstvej 3, stuen, 2605 Brøndby, og er en del af Psykiatrisk Center Glostrup.
Søg via link senest den 17. april 2024. Du bedes uploade CV og uddannelsesbevis sammen med din ansøgning. Vi afholder løbende samtaler med relevante kandidater.
Hvis du har spørgsmål til stillingen, eller kunne du tænke dig at besøge os og møde dine kommende kolleger er du velkommen til at kontakte afsnitsleder Tina Iversen på 23 21 01 58.
Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".Læs mere om OPUS her OPUS
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Brøndby Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
Psykiatrisk Center Glostrup, H. J. Holst vej 3 B, 2. sal, 2605 Brøndby
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 17-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6023342