Er du vores nye, fantastiske pædagog til børnehaven eller vuggestuen i Børnehuset Columbus?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Det håber vi. Og er du klar til at træde ind i en verden af leg, læring og æstetik i vores hus beliggende centralt på Vesterbro, er det måske dig, vi søger.

Lad os fortælle lidt om, hvad vi kan tilbyde dig. 

Vores fysiske rammer

Børnehuset Columbus er en selvejende institution, der ligger i hjertet af Vesterbro med 10 vuggestuegrupper, 5 børnehavegrupper og en udflytterbørnehave i Lyngby. 

Vi har to afdelinger på samme adresse, hvor vi har indrettet mange spændende rum, der ligeledes skaber mange muligheder. Blandt andet et atelier, eksperimentarium, stort fællesrum, bibliotek og en rummelig taglegeplads med boldbur. 

Vi er tæt på metro, bus og store parker, så der er god mulighed for at bruge byen og komme ud på tur. Derudover har vi børnebusser og ladcykler til transport.

Et børnehus med rum og hjerte for den enkelte 

Vi ser os selv som meget mere end en institution. Vi danner rammerne for et sted, hvor der er plads til alle. Børnene bruger mange timer sammen med os hver dag. Sammen skaber vi minder, udvikler os sammen og danner vigtige relationer. 

Hverdagen i Columbus er bygget på medbestemmelse og demokrati. Det betyder, at vi målrettet arbejder for at understøtte og fremme børnenes trivsel, udvikling, læring og dannelse gennem trygge og pædagogiske læringsmiljøer. 

Du vil få kolleger, der tager imod dig med åbenhed, som er engageret i deres arbejde, initiativrige og til tider ret morsomme. Vi vægter at skabe en god hverdag for alle med samarbejdet i centrum. Derfor vil du opleve Columbus som et stort, velkørende fællesskab. Det er vi ret stolte af. 

Vores pædagogiske profil

Vores pædagogiske arbejde er inspireret af norditaliensk pædagogik. Tager man rejsen derned, vil man opleve, hvordan æstetik, god planlægning og dokumentation fylder. Den tilgang har vi taget med os til vores hus. Det betyder blandt andet, at vi har fokus på gode materialer – både i aktiviteter og indretning. Vi oplever, at det skaber ro og rum til fordybelse.

Med vores høje faglige niveau er vi med til at sikre stabilitet for børnene – og giver alle medarbejdere muligheder for sparring, så vi sammen kan udvikle os. Til tider hiver vi også eksterne oplægsholdere ind til at tænde op under inspirationen og gøre os endnu dygtigere. 

Hvem er du?

Du er uddannet pædagog og vil være med til at forme en hverdag præget af leg, pædagogiske aktiviteter og positivitet. Vi forestiller os, at du er en igangsætter, uanset om det er musik, motorik, sprog, kunst eller noget helt andet, der får det til at krible i dine fingre. I Columbus elsker vi nemlig at lave forskelligartede, pædagogiske aktiviteter. 

Vi kan bryste os af at have et lavt sygefravær, så du kan regne med at dine kolleger er på arbejde. Vi forventer derfor, at du er stabil – både med din arbejdsindsats og mødetider. 

Du vil arbejde i et hus med en sund økonomi. Vi bruger vikarer ved fravær, så du vil ikke opleve at stå alene med en stor børnegruppe.   

Kan du se dig selv hos os – og er du klar til at søge jobbet?

Dejligt. Vi glæder os til at modtage nedenstående fra dig.  En ansøgning, hvor du beskriver, hvad du som pædagog elsker at bidrage med – både overfor dine kolleger og børnene. Skriv også gerne et par sætninger om, hvad der virkelig motiverer dig indenfor det pædagogiske felt. 

Når du sender din ansøgning, så angiv ’Pædagog vuggestue / børnehave’ i emnefeltet og i overskriften på din ansøgning. Søg stillingen via knappen "Ansøg dette job".

Ansøgningsfristen er d. 26. juni 2023

Vi vil løbende afholde samtaler, så tøv endelig ikke med at sende din ansøgning. 

Sidder du inde med spørgsmål? 

Så er du meget velkommen til at tage fat i afdelingsleder Lisbeth Nielsen på tlf. nr. 27 88 82 15 eller afdelingsleder Sine Christoffersen på tlf. nr. 27 88 82 14. 

Er du nysgerrig på at udforske vores rammer inden du sender din ansøgning, vil vi meget gerne give dig en rundvisning.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=9094bba4)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Brøndby Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Børnehuset Columbus, Rejsbygade, 1759 København V

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 27-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.ofir.dk/resultat/Jobannonce.aspx?ofirId=9094bba4&action=sendApplication&utm_source=job.jobnet.dk&utm_medium=referral

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5844345

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet