BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Er du en dygtig gastronomisk håndværker, der har lyst til at lære fra dig? Kan du med dit væsen være rollemodel for børn og unge og motivere dem til at søge vores uddannelser? Så er du måske vores nye underviser i rekrutteringsteamet, der varetager intro- og brobygningsforløb.
Som underviser på Hotel- og Restaurantskolen bliver du en del af vores spændende rejse mod at løfte gastronomien, hverdagsmaden og gæstgiveriet til nye højder. Vi skaber en fagskole, der gennem stimulerende læringsrammer og en høj standard i egen praksis medvirker til at højne både det faglige niveau og elevernes trivsel.
Vi arbejder intenst på at give børn og unge fra folkeskoler, efterskoler, specialskoler, FGU, institutioner m.fl. oplevelser, som kan inspirere dem til at starte på vores uddannelser. Vi mangler dig, der med begejstring og faglig stolthed giver sult og smag for dem.
Teamet
Vores rekrutteringsteam tager årligt imod 7-8000 elever, der besøger os i 1-5 dage som en del af deres brobygning til erhvervsuddannelserne. Du bliver en del af et team, der er vant til at omstille sig til mange og nye mennesker dagligt eller ugentligt, og du skal finde ro og glæde i, at ikke to dage er ens.
Ansvarsområder og arbejdsopgaver
Som underviser tager du imod vores gæster om morgenen og har sammen med elevernes lærere ansvaret for at få dem godt igennem dagen som slutter ved 14-15-tiden. Eleverne er typisk brobygningselever, FGU-elever, madværkstedselever og fra specialskoler. Nogle klasser er inde en enkelt dag, nogle 5 dage og andre alt derimellem.
Dine primære arbejdsopgaver:
- Varetage inspirerende undervisning, der vækker appetit på skolens uddannelser
- Forberede undervisning, plan for forløb, bestille råvarer mm
- Udvikle vores tilbud til skoler og institutioner, så de er tidssvarende og rammer målgrupperne
- Skrive nye koncepter for undervisning til nye målgrupper f.eks. yngre elever fra skoler og institutioner i vores køkkener og værksteder (fx bål og fermentering) samt undervisning eksternt
- Deltage i messer og andre events med rekrutteringsformål
Om dig
Vi forventer, at du:
- Gerne er uddannet kok, cater eller ernæringsassistent, eller har anden relevant uddannelse eller baggrund.
- Har lyst til at arbejde med børn og unge, primært i alderen 11-15 år, men nogle gange både yngre og ældre.
- Er rummelig, men også tydelig nok i din kommunikation til, at du fra dag et kan fange elevernes opmærksomhed. Undervisningserfaring er et plus.
- Kan inspirere og motivere selvom eleverne ofte ikke er her af egen lyst.
- Er god til at samarbejde med mange forskellige medarbejdergrupper.
- Er tillidsvækkende og kan være et forbillede for unge.
Vi tilbyder dig
Et udfordrende job med gastronomi, mennesker og læring i centrum på en skole med fokus på forandring og udvikling. Vi byder på et uformelt miljø med engagerede kolleger og en frokostordning, der er værd at prale af.
Ansættelsesvilkår
Vi søger med start fra uge 33 både til fastansættelse og timelæreransættelse, som er en tidsbegrænset ansættelse, hvor timeantallet aftales individuelt.
Stillingen som fastansat underviser sker i henhold til Undervisningsministeriets bekendtgørelse nr. 101 af 1. februar 2007. Lønnen fastsættes efter ”Cirkulære om aftale om løn for lærere ansat på tjenestemands-lignende vilkår ved erhvervsskoler”. Der er til stillingen knyttet pensionsordning på 18%.
Stillingen er på 37 timer om ugen inkl. frokost.
Arbejdstiden vil typisk være i tidsrummet 8.00-16.00. Ved større arrangementer kan weekend- og aftenarbejde dog forekomme.
Vi gør opmærksom på, at vi har røgfri arbejdstid.
I forbindelse med ansættelsen indhentes børne- og straffeattest.
Ansøgning og deadline
Send os en motiveret ansøgning, CV og relevante eksamenspapirer senest den 9. juni 2023.
Vi modtager kun ansøgninger via link på vores hjemmeside.
Vi forventer at afholde samtaler i uge 24-25.
Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold.
Om Hotel- og Restaurantskolen
Vi vil berige og glæde verden med bæredygtig gastronomi og værtskab. For at nå målet har vi brug for forandringer – i verden og på skolen. Vores 160 medarbejdere står midt i en udviklingsproces og arbejdet med at skabe håndværkere, der modigt, arbejdsomt og kreativt mestrer bæredygtig gastronomi, madhåndværk og hospitality. På vores skole har det lige siden 1922 handlet om mad og værtskab. Vi er branchens skole med erhvervsfaglige uddannelser, 10. klasse, EUX og kursusvirksomhed og uddanner dagligt 850 elever og kursister. Læs mere om os i vores strategi her.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Brøndby Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev Allé, 2500 Valby
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 08-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Ved skriftlig henvendelse: https://www.innomate.com/InnomatePublicPagesMedarb/JobNotice.aspx?CompanyId=hrs&JobNoticeId=326
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5841966