Jurastuderende med interesse for forvaltningsret og uddannelsesjura

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du interesse for forvaltningsretlige og uddannelsesjuridiske forhold, og ønsker du praktisk erfaring? Har du lyst til at udvikle dig i et fagligt miljø, hvor du får mulighed for at komme ind i administrationens hjerte? Så har vi studiejobbet til dig.

Som juridisk studentermedhjælper i KEAs team Kvalitet & Analyse vil du løse opgaver inden for juridiske emner i forvaltningsret og uddannelsesjura. Du har stor indflydelse på, hvornår du lægger din arbejdstid.

Konkret vil dine opgaver bl.a. omfatte, at: 

 • oplyse og forberede klagesager fra studerende.
 • skrive udkast til forvaltningsretlige afgørelser.
 • besvare diverse henvendelser.
 • forarbejde i forbindelse med studieordninger.
 • medvirke ved sager om aktindsigt.
 • skrive referater.
 • bidrage til diverse ad hoc-opgaver, bl.a. journalisering.

Der er tale om et studiejob med faglig og personlig udvikling i tæt sparring med teamets konsulenter og jurastudentermedhjælper. Dine arbejdsopgaver vil udvikle sig i takt med din faglige kunnen. Hvis der er tid, kan du også hjælpe juristen med at løfte KEA forvaltningsretligt – på tværs af organisationen.

Vi forventer, at du arbejder ca. 2 dage om ugen (10-15 timer), som vi aftaler nærmere, afhængigt af dit skema på studiet.

Din profil 

Vi forventer, at du:

 • har faglig interesse for jura, især inden for den offentlige forvaltning og uddannelse. Du er i gang med en juridisk uddannelse – gerne på første eller andet år. Du har mindst 2 år tilbage af din uddannelse. Det er et krav, at du har et godt kendskab til og interesse for forvaltningsret. 
 • er nysgerrig, kvalitetsbevidst og selvstændig. Du arbejder struktureret og målrettet. Du er ansvarlig og professionel. Du bevarer overblikket over arbejdsprocesser og løser opgaverne grundigt og til den aftalte frist. Du kan sætte dig ind i et nyt sagsområde, forstå de forskellige regelsæt og anvende dem i konkrete sammenhænge. Det bliver din opgave at afdække relevante juridiske spørgsmål. Du er lærevillig og kvalitetsbevidst samt spørger om hjælp, når der er noget du er i tvivl om. Du motiveres af at arbejde selvstændigt og levere et godt stykke arbejde.
 • har en positiv indstilling og har gode samarbejdskompetencer. Du sætter pris på det gode samarbejde, både internt i teamet og med de andre i KEA. Du er indstillet på at yde en god service, ved at lytte til og løse de udfordringer, som bliver stillet til dig.
 • har gode formuleringsevner. Du kan formulere dig godt – såvel skriftligt som mundtligt – på dansk og også gerne på skriftlig engelsk.

Dine kollegaer

Du bliver hovedsageligt tilknyttet vores jurist i Kvalitet, som har forvaltningsret og uddannelsesjuraen som sit hovedområde. Du får tæt samarbejde med teamets anden juridiske studentermedhjælper.

Som en del af Kvalitet & Analyse vil du opleve et arbejdsmiljø med en uformel omgangstone og plads til både grin og hyggesnak. Vi holder til i KEAs hovedbygning på Guldbergsgade på Nørrebro, hvor du også vil få din arbejdsplads.

ER DU KLAR TIL NYE UDFORDRINGER HOS KEA?

Klik på Ansøg-knappen og send din ansøgning, CV og dokumentation på igangværende uddannelse.

Ansøgningsfristen er onsdag den 21. juni. Samtaler mandag den 26. juni 2023. Der bliver stillet en lille opgave i forbindelse med samtalen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Helena Gade på mail hgad@kea.dk eller nr. 3043 7805 (hverdage ml. kl. 10-14).

Vi håber, at du kan starte i stillingen pr. 1. august 2023 eller hurtigst muligt derefter. Ansættelse og løn efter gældende overenskomst for studentermedhjælpere. 

På KEA får du en arbejdsplads med kollegaer, som tilsammen byder på et bredt udvalg af baggrunde, faglige kvalifikationer og personlige kompetencer. Vi opfordrer alle kvalificerede, uanset køn, alder og etnisk baggrund, til at søge stillingen. 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Brøndby Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Københavns Erhvervsakademi, Guldbergsgade 29N, 2200 København N

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://KEA.career.emply.com/ad/jurastuderende-med-interesse-for-forvaltningsret-og-uddannelsesjura/11s70w/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5843982

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet