Københavns Vestegns Politi: Seneste nyt fra Brøndby - fredag den 23. oktober

Profilbillede
dato

Brøndby er i nat nævnt i døgnrapporten fra Københavns Vestegns Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Lokalpolitiet ude med råd mod indbrud i Hedehusene 

Torsdag aften den 29. september rykker lokalpolitiets mobile politistation ud til Hotelvej nær Hovedgaden.
 
Her vil lokalbetjente, indbrudsefterforskere og en ekspert i indbrudssikring være klar med råd og information til dig om at skræmme indbrudstyve væk.
 
"Tag dine naboer under armen og få svar på spørgsmål omkring indbrudssikring af din bolig og jeres boligområde. En beboer kan nemlig gøre meget for at gøre livet surt for en tyveknægt - og et nabolag kan gøre mere ved en fælles indsats," siger Politikommissær Henrik Schou, Taastrup Lokalpoliti.
 
Kig efter den mobile politistation og kom forbi mellem kl. 16 til kl. 20.30.
 
(Foto: Politikommissær Henrik Schou Hansen, Københavns Vestegns Politi). 

 

Mistænkte butikstyve fremstillet

Torsdag den 22. oktober kl 11:39 modtog vi anmeldelse fra en forretning i et storcenter i Høje-Taastrup. Her havde man tilbageholdt to østeuropæiske mænd, som var mistænkt for at have stjålet i alt 9 jakker til en samlet værdi på 9.000 kr. Patruljen der blev sendt til stedet anholdte de to mænd og de bliver i dag fremstillet i Retten i Glostrup mistænkt for butikstyveri.

 

Fængslet i 14 dage for pistol og knojern

Onsdag den 21. oktober kl 1707 blev en af politiets patruljer opmærksom på en bil på Høvedstensvej i Hvidovre. Bilen blev bragt til standsningen og politiet vurderede at føreren var narkopåvirket. Han blev testet med narkometer, som gav udslag for hash. Efterfølgende ransagede politifolkene bilen og fandt her en pistol, et knojern og en kniv samt en mindre klump hash. Den 35-årige mand der førte bilen blive sigtet for alle forholdene og blev dagen efter fremstillet i retten, hvor han blev fængslet i 14 dage. 

 

Spiritusbilist anholdt om natten i Brøndby

Torsdag den 22. oktober kl. 01.50 standsede en natpatrulje en bilist på Brøndbyvester Boulevard, og det viste sig, at føreren virkede spirituspåvirket, og en alkometertest gav udslag et godt stykke over den tilladte promille på 0,5. Føreren, en 24-årig mand fra København, blev anholdt, kørt til blodprøve på politigården og afhørt. Han erkendte.

 

Villaindbrud i Hvidovre

Fra tirsdag den 20. oktober kl. 12 til torsdag 22. oktober kl. 14 opbrød tyve et vindue i en villa på Dryadevej og stjal bl.a. smykker.

 

Skræmte tyv på flugt i Hvidovre

Fredag den 23. oktober kl. 02.46 opdagede en villaejer en tyv i færd med at begå indbrud i hans hus på Sydkærsvej, hvilket fik tyveknægten til at tage benene på nakken med et par it-enheder. Tyven bekrives som en mand på 170-180 cm i mørkt tøj – og Københavns Vestegns Politi hører gerne fra vidner, som har bemærket noget mistænkeligt – ring på telefon 4386 1448.

Indbrud i lejlighed i Taastrup

Torsdag den 22. oktober mellem kl. 10 og kl. 19 blev et vindue brudt op til en lejlighed på Engelholm Allé og værelser undersøgt for værdier. Københavns Vestegns Politi hører gerne fra vidner, som har bemærket noget mistænkeligt – ring på telefon 4386 1448.

 

Villaindbrud i Taastrup 

Onsdag den 21. oktober mellem kl. 13.40 og kl. 20.10 opbrød tyve et vindue i en villa på Ole Rømers Vej i Taastrup, undersøgte værelserne og stjal bl.a. penge. Københavns Vestegns Politi hører gerne fra vidner, som har bemærket noget mistænkeligt – ring på telefon 4386 1448.

 

Stoppet uden i kørekort i bil ved Hedehusene

Torsdag den 22. oktober kl. 14.03 standsede en færdselsbetjent en bilist på Holbækmotorvejen ved Baldersbrønde i østgående retning. Føreren var en 48-årig mand fra København, som ikke havde kørekort og blev sigtet for at køre uden førerret. Han kan nu se frem til en bøde i e-Boks på minimum 7.000 kr.

Indbrud i villa i Brøndby

Onsdag den 21. oktober blev det anmeldt, at der havde været indbrud i en villa på Brøndby Allé. Indbruddet var sket i tidsrummet mellem kl. 9. og kl. 14. En dør var brudt op, og der var bl.a. blevet stjålet elektronisk udstyr og smykker. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114. 

 

Tyveri fra varebil i Albertslund

Onsdag den 21. oktober blev det anmeldt, at der havde været tyveri fra en varebil ved Morbærhaven i Albertslund. Tyveriet var sket i tidsrummet mellem tirsdag den 20. oktober kl. 21. og onsdag den 21. oktober kl. 05.45. Der blev stjålet forskellige genstande fra varebilen. 
Denne artikel er skrevet af Ninna Andersen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Københavns Vestegns Politi.
Kilde: Københavns Vestegns Politi