Københavns Vestegns Politi: Seneste nyt fra Brøndby - mandag den 19. oktober

Profilbillede
dato

Brøndby er i nat nævnt i døgnrapporten fra Københavns Vestegns Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Fængslet for indbrud i Rødovre efter anmeldelse fra årvågen nabo

Lørdag den 17. oktober kl 2252 blev vi kontaktet af en borger på Tårnvej i Rødovre. Vedkommende oplyste, at der angiveligt var et indbrud i gang hos naboen. Derfor blev der med det samme sendt en patrulje til stedet og her fik politiet kontakt med to mistænkte gerningsmænd. Der opstod håndgemæng og det lykkedes den ene af mændene at slippe væk. Den anden mand blev anholdt og han blev dagen efter fremstillet i retten i Glostrup og her varetægtsfængslet i 16 dage. Den anden mand søges fortsat og politiet har identiteten på ham. 

 

Kørte uden kørekørt i Søborg

Søndag den 18. oktober kl 1730 blev en 20-årig mand stoppet i bil på Tobaksvej i Søborg. Den 20-årige kørte bilen selv om han ikke havde taget kørekort og det blev han sigtet for. Den unge mand ønskede ikke at udtale sig til politiet.

 

Butikstyveri i Glostrup

Søndag den 18. oktober kl 12:51 blev vi kaldt til et byggemarked, hvor personale havde tilbageholdt en 30-årig østeuropæisk mand mistænkt for butikstyveri af en elefanthue, en lasermål, hobbyknivblade og en lås. Patruljen anholdte manden og han blev bragt til Politigården i Albertslund. Her erkendte han, at han have begået butikstyveri.

 

Røgelse medførte brandudrykning i Albertslund

Søndag den 18. oktober kl. 14.23 rykkede brandvæsen og politi ud til en anmeldelse om brand i en bygning i Topperne – men kunne ikke lokalisere ild nogen steder. Det viste sig, at en nyindflyttet beboer havde spredt røgelse i sin lejlighed.

 

Kørte uden førerret med barn på skødet i Albertslund

Lørdag den 17. oktober kl. 18.35 standsede en patrulje en varebil på Hedemarksvej, fordi føreren kørte med en lille dreng på skødet. Det viste sig, at den 27-årige mandlige førers kørekort var inddraget for et års tid siden. Han blev sigtet for kørsel uden førerret og for at et 4-årigt barn ikke fastspændt under kørslen.      

Påvirket bilist anholdt i Albertslund 

Lørdag den 17. oktober kl. 17.50 standsede en politipatrulje en varebil på Hedemarksvej, fordi føreren ikke havde givet tegn til venstresving og samtidig talte i håndholdt mobiltelefon. Føreren, en 28-årig mand fra Taastrup, virkede påvirket, hvilket både en alkometer- og en narkotest indikerede. Han blev derfor anholdt og kørt til blodprøve på politigården. Der venter nu et kosteligt efterspil afhængig af mængden af spiritus og narkotika i hans blod.

 

Tyveri fra bil i Albertslund 

Fra lørdag aften den 17. oktober kl. 21.30 til søndag formiddag den 18. oktober kl. 10.15 knuste tyve en rude i personbil parkeret i Hjortens Kvarter og stjal effekter fra handskerummet. 

 

Kørte uden førerret i Vallensbæk

Søndag den 18. oktober kl. 00.31 standsede en natlig politipatrulje en varebil på Vallensbæk Torvevej. Føreren var en 46-årig mand fra Albertslund, som ikke havde generhvervet førerretten, efter den var inddraget. Han blev sigtet for kørsel uden førerret, hvilket koster 7.000 kr. i bøde første gang, det sker. 
    

Anholdt for spirituskørsel i Ishøj

Lørdag den 17. oktober kl. 07.30 indgik anmeldelse om, at der kørte en knallert i nødsporet på Motorring 4 i Ishøj. En patrulje fik kort tid efter bragt knallerten til standsning. Patruljen vurderede, at føreren, en 24-årig mand, var påvirket. Han fik foretaget en alkometertest, som viste højere end det tilladte, så han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel og kørt til Politigården i Albertslund for blodprøve. Han blev også sigtet for kørsel uden styrthjelm. Han erkendte forholdene. Han blev derudover også sigtet for narkokørsel, hvilket han nægtede.

 

Indbrud i villaer i Ballerup

I dagene fra onsdag den 7. oktober kl. 10 til søndag den 18. oktober kl. 13 opbrød tyve en havedør til en villa i Skotteparken og undersøgte rummene for værdier.
Fra torsdag den 15. oktober kl. 6.45 til lørdag den 17. oktober kl. 21.40 begik tyve indbrud i en villa på Ludvig Holsteins Allé, ledte efter værdier og stjal bl.a. computer og smykker.
I weekenden opbrød tyve et vindue i et hus på Aage Berntsens Allé fra fredag den 16. oktober kl. 12 til søndag den 18. oktober kl. 12.30 og stjal bl.a. computer og smykker. Og fra lørdag den 17. oktober kl. 23 til søndag den 18. oktober kl. 18.15 opbrød tyve en havedør og løb med bl.a. smykker, computere og kontanter. 
Københavns Vestegns Politi hører gerne fra vidner, som har bemærket noget mistænkeligt – ring på telefon 4386 1448.

 

Indbrud i villaer i Brøndby Strand

I dagene fra fredag den 9. oktober kl. 12 til søndag den 18. oktober kl. 17.35 opbrød tyve et vindue til en villa på Brøndbyvester Strandvej – det stjålne endnu ikke opgjort.
Fra onsdag den 14. oktober kl. 10 til lørdag den 17. oktober kl. 14.30 opbrød tyve et vindue i et hus på Gammel Køge Landevej og har formentlig været i hele huset. 
Fra fredag den 16. oktober kl. 12 til lørdag den 17. oktober kl. 11 kom tyve ind via et vindue i et hus på Kadetvej og undersøgte værelserne for værdier. Det stjålne er endnu ikke opgjort.
Københavns Vestegns Politi hører gerne fra vidner, som har bemærket noget mistænkeligt – ring på telefon 4386 1448.

 

Indbrud i Hedehusene

Søndag den 18. oktober kl 14.15 modtog vi anmeldelse om indbrud i en villa på Fagerbo i Hedehusene. Indbruddet var sket i perioden onsdag kl 12 til søndag kl 14. Patruljen der blev sendt til stedet, foretog sporsikring og afhøring af naboen. Patruljen fik oplyst at der var stjålet blandt andet smykker og ure. Københavns Vestegns Politi hører gerne fra vidner.

 

Indbrud i villa i Rødovre

Lørdag den 17. oktober blev det anmeldt, at der havde været indbrud i en villa Ved Voldgraven i Rødovre. Indbruddet var sket i tidsrummet mellem lørdag den 10. oktober kl. 12 og lørdag den 17. oktober kl. 17.30. En rude var knust, og der var bl.a. blevet stjålet elektronisk udstyr. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 43 86 14 48/114. 

 

Vær opmærksom på indbrud

1. Gør det besværligt – husets skal (låse, døre, vinduer skal kunne modstå indbrudsforsøg i 3 min.
2. Gør det risikofyldt – aftal nabohjælp! Det tyven frygter mest er mennesker, der er opmærksomme
3. Brug din sunde fornuft – ryd op og fjern f.eks. iPad fra vinduet og rod i haven med børnenes legetøj.
1. Gør det besværligt
Brug tænd/sluk lys udendørs, tyven kan ikke lide at skabe opmærksomhed
Lim glaslister fast og skru rammen fast med stålskruer.
Sæt ekstra beslag på udsatte vinduer, hvor tyven kan have arbejdsro.
 
2. Gør det risikofyldt
Aftal at passe på hinandens boliger i ferierne – brug www.nabohjælp.dk (feriekalender)
Aftal at I er opmærksomme i hverdagen og reagere hvis i ser noget der stikker ud – brug www.nabohjælp.dk (advarsler).
Hold hækken lav til vejen, så tyven ikke har arbejdsro
Denne artikel er skrevet af Ninna Andersen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Københavns Vestegns Politi.
Kilde: Københavns Vestegns Politi