Københavns Vestegns Politi: Seneste nyt fra Brøndby - mandag den 26. oktober

Profilbillede
dato

Brøndby er i nat nævnt i døgnrapporten fra Københavns Vestegns Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Anholdt for narkokørsel i Taastrup
Lørdag den 24. oktober kl. 02.03 standsede en natpatrulje en bilist på Gregersensvej, hvor en kontrol af føreren, en 32-årig mand fra København, førte til anholdelse af ham for at køre bil i narkopåvirket tilstand. Han blev kørt til blodprøve på blodgården, og der venter nu et retligt efterspil.
 
Anholdt for butikstyveri i Ishøj
Fredag den 23. oktober kl. 14.25 tilkaldte en butiksdetektiv i et stort byggemarked på Industridalen politiet, fordi man tilbageholdt en udenlandsk mand mistænkt for butikstyveri. En patrulje kørte frem, undersøgte sagen og anholdt en 37-årig mand fra Litauen for butikstyveri af handsker til 500 kr. Han blev kørt til politigården, sagsbehandlet, afhørt med tolk løsladt senere samme dag.
 
Kørte bil trods kørselsforbud i Ishøj
Fredag den 23. oktober kl. 23.40 standsede en sen aftenpatrulje en bilist på Torslundevej. Føreren, en 22-årig kvinde fra Albertslund, kunne ikke fremvise kørekort, for hun havde fået et forbud netop mod at køre bil. Hun blev derfor sigtet for kørsel uden førerret, hvilket udløser en bøde på 7.000 kr. i førstegangstilfælde.
 
Indbrud i Gladsaxe
Lørdag den 24. oktober kl 0810 modtog vi anmeldelse om at der var sket indbrud i et hus på Sydskråningen i Gladsaxe Kommune. Der blev sendt en patrulje til stedet og beboeren kunne fortælle, at indbruddet var sket imellem fredag kl 19:45 og lørdag morgen kl 0730 og at de var stjålet kontanter og smykker. Københavns Vestegns Politi hører gerne fra evt. vidner.

 

Kørte uden kørekort i Glostrup
Søndag den 25. oktober kl 21:26 stoppede vi en 21-årig kvinde på Byparkvej i Glostrup. Kvinden kørte bil selv om hun havde kørselsforbud. Kvinden erkendte og blev sigtet    

 

Tyveri fra varevogn i Glostrup
Fredag den 23. oktober kl 0729 modtog vi anmeldes om at der var sket tyveri fra en varevogn på Tunnelvej i Glostrup. I forbindelse med tyveriet var der blevet stjålet diverse værktøj fra bilen. 

Undgå tyveri fra firmabiler/håndværkervogne
1. Gør tyven utryg: Parkér så vidt muligt et synligt eller befærdet sted med god belysning eller overvågning
2.  Gør det svært for tyven: Parkér tæt mod et stakit, hæk eller mur, så adgang til vare- og bagagerum blokeres – og overvej garage
3.  Frist ikke tyven: Fjern synligt værktøj og andre værdigenstande. Overvej at opbevare dyrt værktøj et sikkert sted
4.  Gør tyvens liv surt: Mærk dit værktøj med synlig gravering eller usynlig lak og registrér dit værktøjs serienumre, tag gerne fotos
5.  Skræm tyven væk: Overvej videoovervågning, alarm og gps-tracking – og skilt tydeligt med det

 

Indbrud i Hvidovre
Fredag den 23. oktober kl 02:46 modtog anmeldelse om at der havde være indbrud i et hus på Sydkærsvej i Hvidovre. Stedet beboer var vågnet ved støj og var stået op. Her havde vedkommende set en mørkklædt person i huset. Personen havde taget af flugten og beboerne var løbet efter, men havde mistet mistænkte af syne. Mistænkte beskrives som: A: Mand, 170-180 cm høj og iført sort tøj. Københavns Vestegns Politiet hører gerne fra evt vidner på 43861448 
 
Indbrud i lejligheder i Rødovre
I tiden fra lørdag den 17. oktober kl. 13.30 til søndag den 25. oktober kl. 12 havde der været indbrud via et vindue i en lejlighed på Doktorhaven, hvorefter rummene var undersøgt. Fredag den 23. oktober mellem kl. 16.30 og 19.40 opbrød tyve et vindue til en lejlighed på Slotherrens Have og undersøgte rummene for værdier. Københavns Vestegns Politi hører gerne fra vidner, som har bemærket noget mistænkeligt – ring på telefon 4386 1448.
 
Indbrud i villaer i Brøndby
Fredag den 23. oktober blev et indbrud på Brøndbyvester Strandvej anmeldt. Indbruddet var sket i tidsrummet mellem mandag den 19. oktober kl. 15 og fredag den 23. oktober kl. 11. Et vindue var brudt op. Søndag den 25. oktober blev et indbrud på Baunedammen anmeldt. Indbruddet var sket i tidsrummet mellem kl. 14 og kl. 16.50. Et vindue var brudt op, og der var bl.a. blevet stjålet smykker og kontanter. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunkterne. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114. 

 

Indbrud i villa i Gladsaxe
Søndag den 25. oktober blev et indbrud i en villa på Mørkhøj Parkallé anmeldt. Indbruddet var sket i tidsrummet mellem torsdag den 22. oktober kl. 08.30 og søndag den 25. oktober kl. 18.20. Et vindue var brudt op, og der var bl.a. blevet stjålet elektronisk udstyr. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114.
 
Vær opmærksom på indbrud
1.      Gør det besværligt – husets skal (låse, døre, vinduer skal kunne modstå indbrudsforsøg i 3 min.
2.      Gør det risikofyldt – aftal nabohjælp! Det tyven frygter mest er mennesker, der er opmærksomme
3.      Brug din sunde fornuft – ryd op og fjern f.eks. iPad fra vinduet og rod i haven med børnenes legetøj.

1. Gør det besværligt
•        Brug tænd/sluk lys udendørs, tyven kan ikke lide at skabe opmærksomhed
•         Lim glaslister fast og skru rammen fast med stålskruer.
•        Sæt ekstra beslag på udsatte vinduer, hvor tyven kan have arbejdsro.
 
2. Gør det risikofyldt
•        Aftal at passe på hinandens boliger i ferierne – brug www.nabohjælp.dk (feriekalender)
•         Aftal at I er opmærksomme i hverdagen og reagere hvis i ser noget der stikker ud – brug www.nabohjælp.dk (advarsler).
•        Hold hækken lav til vejen, så tyven ikke har arbejdsro
 
To tyve set i lejlighed i Rødovre
Fredag den 23-10-2020 ca. kl. 18.45 opbrød tyve et vindue til en lejlighed på Vamdrupvej og undersøgte værelserne for værdier. To mænd blev set inde i lejligheden – den var 190 cm høj og muskuløs, den anden 180-185 cm høj med sort mundbind. Københavns Vestegns Politi hører gerne fra vidner, som har bemærket noget mistænkeligt – ring på telefon 4386 1448.
 
Anholdt for narkokørsel i Vallensbæk
Søndag den 25. oktober kl. 02.08 standsede en natpatrulje en personbil på Vallensbæk Torvevej, hvor det viste sig, at føreren, en 25-årig mand fra Albertslund, virkede påvirket af euforiserende stoffer, hvilket en narkometertest bekræftede. Han blev anholdt og kørt til blodprøve på politigården. Det venter nu et retligt efterspil.
 
Lokalpolitiet ude med råd mod indbrud i Hedehusene
Torsdag aften den 29. september rykker lokalpolitiets mobile politistation ud til Hotelvej nær Hovedgaden.
Her vil lokalbetjente, indbrudsefterforskere og en ekspert i indbrudssikring være klar med råd og information til dig om at skræmme indbrudstyve væk.

"Tag dine naboer under armen og få svar på spørgsmål omkring indbrudssikring af din bolig og jeres boligområde. En beboer kan nemlig gøre meget for at gøre livet surt for en tyveknægt - og et nabolag kan gøre mere ved en fælles indsats," siger Politikommissær Henrik Schou Hansen, Taastrup Lokalpoliti.

Kig efter den mobile politistation og kom forbi mellem kl. 16 til kl. 20.30.

 

 

 
Denne artikel er skrevet af Ninna Andersen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Københavns Vestegns Politi.
Kilde: Københavns Vestegns Politi