Københavns Vestegns Politi: Seneste nyt fra Brøndby - onsdag den 14. oktober

Profilbillede
dato

Brøndby er i nat nævnt i døgnrapporten fra Københavns Vestegns Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Fængsling for knivstik i Brøndby

Tirsdag den 13. oktober anholdt vi først en 42-årig kvinde og efterfølgende en 31-årig mand i sagen om knivstikkeri på Lysedammen i Brøndby i mandags. Her blev en 38-årige mand stukket ned med flere knivstik og de to personer blev anholdt efter intensiv efterforskning. De mistænkte blev fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Glostrup her til formiddag og manden blev varetægtsfængslet frem til den 11.11. Kvinden blev løslade - men er fortsat sigtet i sagen.

 

Anholdt for løse skud

I forbindelse med en sag om mulig skudafgivelse ved Åmarken i Hvidovre den 8. oktober, har vi anholdt en 22-årig mand, som mistænkes for at have skudt med løs ammunition. Ifm anholdelsen har vi fundet en løsskudspistol i mandens besiddelse og han erkender at have skudt med den ifm episoden. Han er blevet sigtet for trusler og for at overtræde våbenloven.

 

Dyr straf i vente: Kørte bil påvirket med frakendt kørekort i Glostrup

Tirsdag den 13. oktober kl. 16.40 standsede en patrulje en varebil på Sydvestvej, hvor føreren, en 24-årig mand, ikke kunne fremvise et kørekort, fordi han var frakendt førerretten. Betjentene skønnede ham påvirket af euforisende stoffer, hvorfor han blev anholdt og kørt til blodprøve på politigården. Han blev desuden sigtet for besiddelse af en joint. 
Der venter nu et retligt efterspil, som kan blive meget dyrt.
Kørsel med frakendt førerret straffes sædvanligvis med en nettomånedsløn første gang. Hashkørsel straffes efter mindsteværdien af stoffet THC i blodet – her koster laveste niveau som regel en halv nettomånedsløn plus et klip.
Førstegangsbesiddelse af et lille kvantum hash er som regel en bøde på 2.000 kr. – samt en narkoanmærkning på straffeattesten.

 

Sigtet for at stjæle i butik i Taastrup

Tirsdag den 13. oktober kl. 17.58 kørte en patrulje til en supermarked på Taastrup Torv, hvor en mistænkt butikstyv blev tilbageholdt. Patruljen rejste sigtelse for tyveri mod en 31-årig mand fra Hedehusene, som personale havde set gemme en cola og chokolade taske og lommer i butikken, hvorefter han betalte for andre varer ved kassen. Han erkendte tyveriet og kan nu se frem til et retligt efterspil og en plet på straffeattesten.

 

Taget i at stjæle for 79 kr. i Ishøj

Mandag den 12. oktober kl. 18.39 tilkaldte et hypermarked i Ishøj Bycenter politiet til en butikstyv. En politipatrulje kørte frem, undersøgte sagen og rejste sigtelse mod en 26-årig mand fra Søborg for tyveri af et USB-stick til 79 kr., hvilket han erkendte. 

 

Indbrud i hus i Ishøj

Tirsdag den 13. oktober mellem kl. 3.15 og kl. 13.20 opbrød tyve et vindue i en villa på Pilegårds Vænge og ledte efter værdier i værelser og rum. Københavns Vestegns Politi hører gerne fra vidner, som har bemærket noget mistænkeligt – ring på telefon 4386 1448.

Butikstyv får blakket straffeattest (Rødovre)

Tirsdag den 13. oktober kl. 15.44 tilkaldte et supermarked i Rødovre Centrum politiet til en mistænkt butikstyv. En politipatrulje kørte frem, undersøgte sagen og rejste sigtelse mod en 42-årig mand fra Køge for at have taget vin, vineddike og ketchup med ud af butikken uden at betale. Der venter nu et retligt efterspil og en tyverianmærkning på straffeattesten.

 

Indbrud via vindue i Vallensbæk

Fra lørdag den 10. oktober kl. 15 til mandag den 12. oktober kl. 12 opbrød tyve et vindue i en villa på Pilehavevænge og undersøgte værelser og rum for værdier. Københavns Vestegns Politi hører gerne fra vidner, som har bemærket noget mistænkeligt – ring på telefon 4386 1448.

 

Flere butikstyverier i Ballerup

Tirsdag den 13. oktober kl 13:42 modtog vi anmeldelse om et butikstyveri i en forretning i et storcenter i Ballerup. Der blev sendt en patrulje til stedet og her blev en 78-årig kvinde sigtet for butikstyveriet, hvor der blandet andet var stjålet make-up. Kvinden erkendte over for patruljen og blev sigtet.
Kl 16:54 var den gal igen i samme center – ovenikøbet i samme forretning. Her havde personale tilbageholdt en 29-årig mand der var mistænkt for butikstyveri. Igen blev der sendt en patrulje til stedet. Den 29-årige erkendte forholdet og blev sigtet for butikstyveri. 
Også kort efter kl 1545 var vi i centret i forbindelse med butikstyveri. Her var det en 42-årig mand blevet taget for at have stjålet en lighter. Manden erkendte tyveriet over for politifolkene og blev sigtet.

 

Kørte uden kørekort i Hvidovre

Tirsdag den 13. september kl 16:48 blev en af vores patruljer opmærksom på en bil på Hvidovrevej. Da vi holdte bilen ind, viste det sig at bilens fører havde fået frakendt kørekortet i forbindelse med en fartbøde. Derfor blev han sigtet for at køre uden kørekort.       
Denne artikel er skrevet af Ninna Andersen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Københavns Vestegns Politi.
Kilde: Københavns Vestegns Politi