Københavns Vestegns Politi: Seneste nyt fra Brøndby - onsdag den 21. oktober

Profilbillede
dato

Brøndby er i nat nævnt i døgnrapporten fra Københavns Vestegns Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Den første gang – med politistuderende på færdselskontrol

Alle husker deres første gang. Den første sigtelse. Den første anholdelse. Det første møde med fremmede mennesker, som ser på dig og ser en politibetjent. Den første gang, du selv føler dig som rigtig politibetjent. For mange politistuderende er det den dag, de første gang skal ud og prøve den teori, de har lært, og de situationer de har øvet på Politiskolen, i virkeligheden.
Mandag den 19. oktober var en klasse politistuderende med på gaden for første gang, og under kyndig vejledning af erfarne færdselsbetjente fra Københavns Vestegns Politi med på færdselskontroller på Vestegnen.
Det medførte over 100 sager – deraf bl.a. 18 køretøjer med fejl/mangler, 6 uden gyldig førerret, 3 med håndholdt mobil, og 37 uden sikkerhedssele. Dertil blev tre anholdt for at køre påvirket af euforiserende stoffer, og andre fem anholdt til fremstilling i fogedretten.
Se fotos og læs mere fra kontrollerne

Varmetæppe medførte udrykning i Ishøj

Mandag nat den 10. oktober kl. 3 indgik melding om brand i en lejlighed i Strandgården, og politi og brandvæsen kørte frem til stedet. Det viste sig, at der var opstået brand og røgudvikling i et varmetæppe, hvilket medførte sodskader i lejligheden. Beboerne blev kørt til observation for evt. røgforgiftning.

 

Tricktyve på spil i Rødovre

Søndag morgen den 18. oktober ved kl. 9-tiden ringede det på døren hos en ældre kvinde på Rødovre Parkvej, og en kvinde spurgte til naboer og beboere i området, hvilket virkede forvirrende. Beboeren og kvinden talte sammen ude foran hoveddøren – og bagefter var et smykkeskrin stjålet fra et værelse inde i huset. Tyveriet mistænkes forøvet af en anden person, som listede ind, mens beboeren talte udenfor. 
Kvinden, som ringede på, beskrives som dansk af udseende, 30-35 år, 160-165 cm høj, almindelig af bygning med brunt skulderlangt hår. Hun var iført en mørk jakke, mørke bukser og talte dansk uden accent. 
Københavns Vestegns Politi hører gerne fra vidner, som har bemærket noget mistænkeligt – ring på telefon 4386 1448.

 

Tricktyve - Vær skeptisk

Trick- og gadetyve er snu og finder på mange påskud for at stjæle på gaden eller i hjemmet. Københavns Vestegns Politi opfordrer borgerne til at følge nogle enkle råd for at beskytte sig mod de langfingrede:
Vær skeptisk, når ukendte personer henvender sig – hjemme og på gaden.
Åben kun døren for folk, du kender. Brug dørspion eller spørg til ærinde uden at åbne. Lav faste aftaler med hjemmehjælpere, håndværkere mv. – spørg gerne efter legitimation. Skilt ikke med, du bor alene – skriv kun forbogstav og efternavn på dørskiltet. 
Hold afstand til ukendte personer på gaden, ved indkøb mv. og hold pungen tæt til kroppen. Skjul altid din pinkode og opbevar den aldrig med dit kort.
Gå ikke rundt med store værdier – og lad dem ikke ligge fremme hjemme.
Ring hurtigt til politiet, hvis du oplever noget mistænkeligt: 43 86 14 48 eller 114. Ring Alarm 1-1-2 hvis det sker akut.

 

Bilist havde ikke generhvervet mistet førerret i Rødovre 

Tirsdag den 20. oktober kl. 14.56 standsede en politipatrulje en personbil på Risterivej til kontrol af bil og fører. Sidstnævnte, en 28-årig mand fra Rødovre, havde ikke fået generhvervet sin førerret. Det affødte en sigtelse for kørsel uden førerret, hvilket medfører en bøde på 7.000 kr. i førstegangstilfælde. Derefter stiger taksten.

 

Butikstyv stjal kød i Vallensbæk Strand 

Tirsdag den 20. oktober kl. 18.28 tilkaldte personale i en butik på Vallensbæk Stationstorv politiet, fordi man tilbageholdt en mistænkt butikstyv. En patrulje kørte frem og endte med at sigte en 21-årig mand for tyveri af kød for næsten 500 kr. Ved visitationen af ham dukkede der en klump hash op, hvilket afstedkom endnu en sigtelse for at besidde euforiserende stoffer. Han erkendte begge forhold.

 

Indbrud i villaer i Ballerup

Mandag den 19. oktober blev det anmeldt, at der havde været indbrud i en villa på Vinterbuen. Indbruddet var sket i tidsrummet mellem torsdag den 15. oktober kl. 12 og mandag den 19. oktober kl. 13.35. Der var bl.a. blevet stjålet smykker. Tirsdag den 20. oktober blev et indbrud på Studekrogen anmeldt. Det var sket i tidsrummet mellem torsdag den 15. oktober kl. 14 og tirsdag den 20. oktober kl. 17.30. En dør var brudt op, og der var bl.a. blevet stjålet smykker. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114.

 

Indbrud i villa i Brøndby

Tirsdag den 20. oktober blev et indbrud i en villa på Østtoftevej anmeldt. Indbruddet var sket i tidsrummet mellem mandag den 19. oktober kl. 22 og tirsdag den 20. oktober kl. 07.15. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114.

 

Anholdt for både spiritus- og narkokørsel i Brøndby

Mandag den 19. oktober omkring kl. 16 indgik der anmeldelse om mulig spirituskørsel i Brøndby. En patrulje kørte til stedet og fik bragt køretøjet til standsning på Brøndbyøster Torv. Det viste sig, at føreren af bilen, en 49-årig mand, ikke havde førerret, så han blev sigtet for kørsel uden førerret. En alkometertest viste en promille over det tilladte, så han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel og kørt til Politigården i Albertslund for blodprøve. Han fik også foretaget en narkometertest, der førte til sigtelse for narkokørsel. Han erkendte forholdene. Ejeren af køretøjet blev desuden sigtet for at have overladt køretøjet til den 49-årige.  

 
Denne artikel er skrevet af Ninna Andersen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Københavns Vestegns Politi.
Kilde: Københavns Vestegns Politi