Københavns Vestegns Politi: Seneste nyt fra Brøndby - onsdag den 28. oktober

Profilbillede
dato

Brøndby er i nat nævnt i døgnrapporten fra Københavns Vestegns Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Fængslet for indbrud i Hvidovre tilbage i juli

En 26-årig østeuropæisk mand blev mandag den 26. oktober varetægtsfængslet i to uger mistænkt for indbrud på Rosmosevej i Hvidovre tilbage den 25. juli. Her blev der stjålet bl.a. elektronik og smykker. Den 26-årige blev anholdt på baggrund af efterforskning og derpå fremstillet i retten i Glostrup.

 

Vedstod tyveri i supermarked i Albertslund

Mandag den 26. oktober kl. 11.02 tilkaldte et supermarked i Kanalgaden politiet, fordi man tilbageholdt en kvinde mistænkt for butikstyveri. En politipatrulje kørte frem, undersøgte anmeldelsen og optog en politirapport, hvor den tilbageholdte – en 23-årig kvinde fra lokalområdet – blev sigtet for at stjæle varer for over 2.000 kr., Hun erkendte tyveriet, og der venter nu en bøde og en tyverianmærkning på straffeattesten.

 

Sigtet for tyveri i supermarked i Brøndby

Tirsdag den 27. oktober kl. 19.42 bad en butiksdetektiv i et supermarked på Nygårds Plads om politiets tilstedeværelse efter en mistænkt butikstyv var pågrebet. En patrulje undersøgte anmeldelsen nærmere og rejste derefter sigtelse mod en 57-årig mand fra København for at overtræde straffelovens bestemmelser om tyveri – i dette tilfælde slik for 52 kr. – hvilket han erkendte.

 

Efterlyser tyve i Søborg – den ene i grønne arbejdsbukser

Tirsdag den 27. oktober kl. 00.29 anmeldte en vagt, at han havde overrasket to tyve i færd med indbrud i en virksomhed på Dynamovej – og at de var stukket af. Hundepatruljer rykkede ud og eftersøgte tyvene i området – desværre uden at lokalisere dem. De beskrives begge som almindelige af bygning og 175-180 cm høje. Den ene var 20-30 år, iført mørk jakke og grønne arbejdsbukser med reflekser på ben. Den anden var iført mørkt tøj.
Københavns Vestegns Politi hører gerne fra vidner, som har bemærket noget mistænkeligt i området – kontakt telefon 4386 1448.

 

Sigtet for at stjæle fra tøjbutik i Glostrup

Mandag den 26. oktober kl. 13.39 tilkaldte vagten i Glostrup Shoppingcenter politiet, fordi en mistænkt butikstyv blev tilbageholdt i en tøjforretning. En patrulje kørte frem og endte med at sigte en 39-årig mand fra Taastrup for tyveri.

 

Indbrud i hus i Gentofte (Gladsaxe kommune) 

Mandag den 26. oktober mellem kl. 9 og 20.50 knuste tyve en rude til en villa på Ericavej og undersøgte værelserne for værdier. Det stjålne er p.t. ikke opgjort. Københavns Vestegns Politi hører gerne fra vidner, som har bemærket noget mistænkeligt i området – kontakt telefon 4386 1448.

 

Butikstyveri i Albertslund

Mandag den 26.10 kl 1321 blev vi kontaktet af et supermarked på Kanalgaden i Albertslund ifm at de mistænkte en 48-årig mand for at have stjålet en powerbank. Der blev sendt en politipatrulje til stedet og manden erkendte butikstyveriet og blev sigtet.
Indbrud i Rødovre
Mandag aften den 26. oktober blev en politipatrulje sendt til Brandholms Alle, hvor en beboer kort for inden havde anmeldt et indbrud i sit hus. Indbruddet var sket mellem 16 og 18. Beboeren oplyste patruljen, at der endnu ikke var overblik over, var der var blevet stjålet. Samtidig forhørte patruljen sig hos naboerne, som dog ikke havde set noget usædvanligt omkring tidpunktet for indbruddet. Københavns Vestegns Politi hører gerne fra vidner på 43861448

 

Narkokørsel i Rødovre

Tirsdag den 27. oktober stoppede en af politiets patruljer en 24-årig mand i bil på Tårnvej i Rødovre. Patruljen mistænkte manden for at have kørt bil selv om han havde røget hash – hvilket den 24-årige erkendte over for politifolkene. Derfor blev han sigtet for narkokørsel
Og det er både farligt og dyrt. Hashkørsel straffes efter mindsteværdien af stoffet THC i blodet – her koster laveste niveau som regel en halv nettomånedsløn plus et klip.

Indbrud i villa i Hedehusene

Mandag den 26. oktober blev et indbrud på Georg Hansens Ager anmeldt. Indbruddet var sket i tidsrummet mellem fredag den 23. oktober kl. 22. og mandag den 26. oktober kl. 13. Et vindue var brudt op, hvorefter der var sket indstigning i huset. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114. 

Anholdt for narkokørsel i Rødovre
Onsdag den 28. oktober kl. 00.26 blev en bil bragt til standsning på Valhøjs Allé i Rødovre. Føreren af bilen, en 21-årig mand, blev skønnet påvirket. Han blev anholdt og sigtet for narkokørsel og kørt til Politigården i Albertslund for blodprøve. Han erkendte forholdet i øjeblikket. 

Denne artikel er skrevet af Ninna Andersen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Københavns Vestegns Politi.
Kilde: Københavns Vestegns Politi