Københavns Vestegns Politi: Seneste nyt fra Brøndby - onsdag den 7. oktober

Profilbillede
dato

Brøndby er i nat nævnt i døgnrapporten fra Københavns Vestegns Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Efterlyser mistænkt røver i Glostrup

Københavns Vestegns Politi efterlyser identiteten på denne mand, som mistænkes for at true en anden mand til at udlevere penge.
Gaderøveriet skete i området ved Glostrup Station mandag den 14. september ca. kl. 16.45 – og den mistænkte er beskrevet som en dansktalende mand med mellemøstligt udseende, 20-30 år, ca. 175 cm høj, kraftig bygget og iført en rød trøje, rød T-shirt og sorte træningsbukser. 
Ved du, hvem han er, eller hvor han opholder sig, så kontakt Københavns Vestegns Politi døgnet rundt på telefon 4386 1448.

  Københavns Vestegns Politi

 

Sigtet for at køre uden førerret i Albertslund

Tirsdag den 6. oktober kl. 21.55 blev en bil rutinemæssigt bragt til standsning på Roskildevej i Albertslund. Det viste sig, at føreren af bilen, en 20-årig mand, ikke havde kørerkort, så han blev sigtet for kørsel uden førerret, hvilket han erkendte over for patruljen.

 

Anholdt for narkokørsel i Albertslund

Onsdag den 7. oktober kl. 00.33 standsede en patrulje rutinemæssigt en bil ved Vognporten i Albertslund. Føreren af bilen, en 22-årig mand, blev skønnet påvirket. Efter en narkometertest blev han anholdt og sigtet for narkokørsel og kørt til Politigården i Albertslund for blodprøve. Den 22-årige nægtede forholdet. 

 

Færdselsuheld i Ballerup

Mandag den 5. oktober kl. 15.13 blev det anmeldt, at der var sket et færdselsuheld på Mileparken i Ballerup. Part 3 holdt stille, da han skulle foretage et venstresving. Part 2 holdt stille bag part 3. Part 1 kom kørende og påkørte part 2 bagfra, som så ramte ind i part 3. Der skete ingen personskade ved uheldet. 

 

Indbrud i villa i Brøndby

Mandag den 5. oktober blev et indbrud i en villa på Hørmarksvej anmeldt. Indbruddet var sket i tidsrummet mellem fredag den 2. oktober kl. 15 og mandag den 5. oktober kl. 11.40. Der var bl.a. stjålet elektronisk udstyr. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114. 

 

Indbrud i villa i Høje-Taastrup

Mandag den 5. oktober blev det anmeldt, at der i tidsrummet mellem fredag den 2. oktober kl. 9 og mandag den 5. oktober kl. 12.00 havde været indbrud i en villa på Brandvænget. . Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114. 

 

Ung mand anholdt for afbrænding af gerningskøretøj i drabssag

Tirsdag den 6. oktober anholdte Københavns Vestegns Politi en 19-årige mand i drabssagen fra Søborg den 21. august. Den unge mand er mistænkt for at have sat ild på den bil, som politiet vurderer, blev brugt af gerningsmændene efter skuddrab på en 27-årig mand på Gyngemose Parkvej. Den 19-årige mand er blevet fremstillet i retten her til formiddag og er blevet fængslet frem til den 28.10. 

 

Butikstyveri i Albertslund

Mandag den 5. oktober kl 1702 blev en af vores patruljevogne sendt til et supermarked på Egelundsvej i Albertslund. Her havde en butiksdetektiv tilbageholdt en 49-årig østeuropæisk mand, som var mistænkt for at have stjålet kød og øl. Manden erkendte sagen over for politipatruljen og han blev sigtet for butikstyveri.

 

Indbrud i tankstation i Hvidovre

Onsdag den 7. oktober kl 01:24 modtog vi anmeldelse om at en tankstation på Stamholmen i Hvidovre. Patruljen der blev sendt til stedet kunne konstatere at to mænd havde været inde forretningen, men angiveligt ikke stjålet noget. På baggrund af overvågningsvideo var der billeder af indbrudstyvene. De beskrives som:
A: Mand, 175-185cm, 18-30år, mellemøstlig af udseende, almindelig af kropsbygning, sort kort hår, iført sort corona maske, skaljakke med hvid hætte og hvide skuldre og sort på arme og mave, mørke handsker, cowboy bukser og sko med hvid sål. Medbragt koben, 
B: Mand, 175-185cm, 18-30år, kraftig af kropsbygning, mellemøstlig af udseende, sort kort hår, iført sort trøje/sweater med guld skrift på brystet, mørke handsker, grå joggingbukser.
Københavns Vestegns Politi hører gerne fra vidner 
 
Denne artikel er skrevet af Ninna Andersen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Københavns Vestegns Politi.
Kilde: Københavns Vestegns Politi