Lær at lave lækker plantebaseret mad på Brøndbyøster Skole

dato

Ønsker du at spise mere grønt og plantebaseret, men er du i tvivl om, hvordan det kan laves let og lækkert? Tirsdag den 17. september 2024 kl. 16:30 kan du deltage i et kursus på Brøndbyøster Skole, hvor du lærer, hvordan plantebaseret mad kan smage godt og være mættende.

På kurset vil du få indsigt i, hvordan du kan arbejde med smagsnuancer for at skabe variation og få det bedste ud af hele køkkenet. Du lærer, hvad der er bedst at stege i, hvordan du kan bage uden smør, og hvordan du kan blive rigtigt mæt uden kød. Kurset inkluderer både hovedretter og desserter, og alle råvarer, der anvendes, er økologiske.

Fordelene ved plantebaseret mad
Plantebaseret mad er ikke kun nærende, men også farvestrålende og fyldt med vitaminer, mineraler og antioxidanter. Mange oplever helbredsmæssige fordele ved at spise mere plantebaseret, og kurset kan ses som et supplement til din nuværende kost. Måske bliver det med tiden det, størstedelen af din kost består af.

Hvad skal du medbringe?
For at få mest muligt ud af kurset, skal du medbringe et viskestykke, en karklud, eventuelt et forklæde og en god køkkenkniv til at skære grøntsager.

Praktisk information
Dato: Tirsdag den 17. september 2024
Tid: Kl. 16:30
Sted: Brøndbyøster Skole, Bredager 160, 2605 Brøndby
Underviser: Agna Vodder
Hold: 0724219352
Arrangør: Alle

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut