Ledende overlæge til Psykiatrisk Ambulatorium Ishøj

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Her får du et attraktivt job på et veldrevet center. Vi er det center i Region Hovedstadens Psykiatri med den bedste trivselsmåling! Du vil møde mange erfarne og fagligt dygtige kolleger. Og du bliver en del af en stor, samlet speciallægegruppe, hvor alle bidrager til vores høje faglige niveau og til vores gode trivsel.


Om Psykiatrisk Ambulatorium Glostrup og din rolle

Som ledende overlæge skal du, sammen med en dygtig oversygeplejerske lede to FACT-teams med ca. i alt 400 patienter og bostedteam med 180 patienter, som behandler patienter i institutioner i Vestegnen. Vi har to F-ACT-teams i Psykiatrisk Ambulatorium, som udreder og behandler ambulante patienter fra kommunerne Vallensbæk, Høje-Tåstrup og Ishøj. Du kommer til at arbejde med et dygtigt og engageret tværfagligt personale samt 3 speciallæger.

Du får personaleledelse for 3 overlæger. Som ledende overlæge er du også ansvarlig for den lægefaglige uddannelse og oplæring, og du bidrager desuden til introduktion og oplæring.

De faglige udfordringer er mangeartede, men omfatter især patienter med skizofreni, bipolare affektive sindslidelser, en del andre psykiatriske lidelser med lavt funktionsniveau.

Som overlæge i Psykiatrisk Ambulatorium Ishøj får du mulighed for:

  • at præge udvikling af den ambulante psykiatri
  • at blive en del af et stærkt fagligt miljø
  • at deltage i efteruddannelsesaktiviteter
Vores forventninger til dig

Vi ønsker os en dynamisk, engageret, målrettet og imødekommende overlæge med lyst til at lede, udvikle og styrke den ambulante psykiatri, som bliver omdrejningspunktet for behandlingsforløbene. - med fokus på patient- og pårørende inddragelse, sammenhængende patientforløb, rehabilitering og Recovery.

Derudover har du lyst til at

  • bidrage aktivt til den lægefaglige udvikling på ambulatoriet og på tværs af centeret
  • indgå i et tværfagligt ledelsesteam
  • arbejde for et godt arbejdsmiljø og en effektiv information og kommunikation til sikring af et åbent og tillidsfuldt forhold mellem ledelse og medarbejdere.
Om Psykiatrisk Center Glostrup

Psykiatrisk Center Glostrup er et center med ca. 190 senge fordelt på 2 matrikler i Glostrup og Brøndby samt 3 ambulante matrikler på Gammel Kongevej, H.J. Holstvej og Ishøj Storcenter. Vi har bl.a. følgende enheder:

- Akutmodtagelse
- Intensive og åbne døgnafsnit
- Mange ambulante enheder – herunder psykiatriske ambulatorier, OPUS-teams, OP-teams og et psykoterapeutisk ambulatorium
- Specialiserede enheder indenfor fx ADHD og autisme, oligofreni, rehabilitering og ældrepsykiatri
- Stor forskningsenhed med 4 professorer – vi er også et aktivt universitetshospital.

Vores optageområde udgør ca. 340.000 borgere. Udredning, behandling, uddannelse og forskning varetages af ca. 720 dygtige og dedikerede medarbejdere.


Ansættelsesvilkår

Du ansættes i henhold til overenskomst for overlæger, herunder overenskomstens bestemmelser om arbejdstid.

Der er tale om en fuldtidsstilling med deltagelse i speciallæge i front funktion. Stillingen er til besættelse pr. 1.6.24 eller efter aftale.

Psykiatrisk Ambulatorium Ishøj er beliggende på Ishøj By Center, og er en del af Psykiatrisk Center Glostrup.

Har du ikke en dansk uddannelse, skal du ved ansættelse i Region Hovedstaden opfylde kravet om sprogkompetencer i dansk på anden vis.

Regionen er et døgndækket område, og du vil efter konkret behov kunne blive planlagt med vagter uden for ambulatoriets åbningstider i overensstemmelse med arbejdstidsreglerne i overenskomsten.Vi glæder os til at høre fra dig

Søg via link senest d. 5. maj 2024. Ansættelsessamtale afholdes umiddelbart herefter.

Bedømmelse af ansøgere vil ske på baggrund af ansøgerens oplysninger om egne kompetencer inden for hver af de 7 kompetencer for speciallæger, hvorfor ansøgningen bedes udarbejdet i henhold til disse.

Ansøgningen bedes bilagt CV samt dokumentation for formelle og faglige kompetencer.Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte cheflæge Darius Mardosas telefon 2036 5826 eller på mail til Darius.Mardosas@regionh.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Brøndby Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Psykiatrisk Center Glostrup, Brøndbyøstervej, 2605 Brøndby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6034813

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet