Ledig stilling: Socialpædagog til Boligerne Brøndbyøstervej Sydlængen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Socialpædagog til Boligerne Brøndbyøstervej Sydlængen

Socialpædagog søges til Boligerne Brøndbyøstervej 

Vi leder efter en ny kollega, der ønsker at skabe et godt og meningsfyldt liv for vores beboere – er det dig? Så læs videre her! 

Syd søger en kollega, som gerne vil være med til at udfordre beboerne kulinarisk og samtidig give dem en kulinarisk oplevelse. Syd vægter humor og empati som en stor del af arbejdet. Du kan mærke glæden i arbejdet med beboerne og være med til at inspirer til nye aktiviteter. Som fagperson, kan du se kompleksiteten i beboerne og arbejde strukturret med indsatserne. Derfor er du en team-player og loyal overfor fælles aftaler og beslutninger. Samtidigt kan du have mange bolde i luften og gribe dem igen.

Boligerne på Brøndbyøstervej er et bosted, beliggende tæt op ad Brøndbyskoven, i naturrige omgivelser. Omgivelserne og miljøet giver en særlig energi til huset og dets beboere, samt en stemning, der emmer af hygge og hjemlighed.

Vi er et SEL §108 døgn/botilbud og huser borgere, over 18 år med nedsatte fysiske og/eller psykiske funktionsnedsættelser, der har brug for støtte og guidning til hverdagens gøremål. Beboernes individuelle støttebehov varierer og spænder bredt: alt fra støtte til indkøb, socialt samvær, guidning ved tandbørstning til fuld støtte til personlig pleje.

Boligerne består af tre individuelle længer, som hver især huser 8 beboere. Som fast medarbejder vil du tilgå én af længerne i praksis, men samtidig få rig mulighed for at lære alle beboerne at kende, grundet det stærke samarbejde på tværs af længerne.

Vores faglighed er med til at sikre løsningen af vores kerneopgave; beboernes trivsel og udvikling. Til dette, benytter vi os bl.a. af pædagogiske metoder, såsom neuropædagogik, LA2, Low Arousal og KRAP. 

Som ny medarbejder tilbyder vi et 14 dages introforløb udenfor normering, hvor du følges med en erfaren kollega, samt en grundig oplæring jf. vores on-boarding program. Hos os får du mulighed for at dygtiggøre dig inden for special-pædagogikken samt udvikle egne faglige kompetencer. 

Som en del af medarbejderteamet her på Boligerne, vil du altid have rig mulighed for faglig og kvalitetsfyldt sparring med dine kollegaer. Vi afholder ugentlige teammøder, hvor faglige refleksioner, både pædagogiske og sundhedsfaglige, er på dagsordenen.

Vi har fokus på livskvalitet, trivsel og udvikling samt pædagogiske aktiviteter med beboerne, ture ud af huset, mulighed for fordybelse i faglighed, kontinuerlig faglig sparring, videreuddannelse og ikke mindst verdens bedste beboere! Medarbejderstaben har fokus på tværfaglighed da vi både rummer en socialpædagogisk og sundhedsfaglig indsats.

Den kommende kollega vi søger, er interesseret i en stilling på 37 timer. 

Til denne stilling søges en fleksibel, mødestabil, omgængelig og engageret medarbejder som er interesseret i skiftende arbejdstider og arbejde hver anden weekend 

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Vi afholder samtaler løbende, og vi venter gerne på den rigtige.

Ansøgningsfrist: 09.06.2024 kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler afholdes d. 13/6 og 14/6.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte teamledelsen på: 

Christina Ernst, tlf.: 20 49 45 81

Michelle Sandholm, tlf.: 92 43 37 15

Se mere på vores hjemmeside: https://boligerne.brondby.dk/

 

 

Søg stillingen via 'ansøg'-knappen. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation. 

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I Brøndby Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby Kommune har røgfri arbejdstid. 

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 39.000 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Brøndby Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Brøndby Kommune, Brøndbyøstervej 156 B, 2605 Brøndby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 09-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6055813

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet