Ny trælastdirektør på posten i STARK Ringsted

Daniel Juul Madsen har været ansat i STARK i 14 år i forskellige stillinger, blandt andet som teamleder og salgschef i STARK Glostrup. Senest har Daniel bestridt posten som trælastdirektør i STARK Brøndby. Daniel har en baggrund som tømrer og er desuden udlært i trælast i STARK Hillerød (Foto: STARK Danmark)
dato

Daniel Juul Madsen er ny trælastdirektør i STARK Ringsted. Han kommer fra en stilling som trælastdirektør i STARK Brøndby.

Det er garvede kræfter, der fra 15. april har indtaget jobbet som trælastdirektør i STARK Ringsted. Daniel Juul Madsen har været ansat i STARK i 14 år i forskellige stillinger, blandt andet som teamleder og salgschef i STARK Glostrup. Senest har Daniel bestridt posten som trælastdirektør i STARK Brøndby. Daniel har en baggrund som tømrer og er desuden udlært i trælast i STARK Hillerød.

- Daniel har en god indsigt i branchen, markedet, leverandører og kundegrupper. Efter 14 år har han i sit DNA, hvordan vi arbejder i STARK. Samtidig er han en dygtig leder, der har de helt rette egenskaber til at skabe både motivation, trivsel og arbejdsglæde hos medarbejderne i det daglige, siger regionsdirektør Lasse Frederiksen.    

Ønsker at udvikle medarbejderne  
Forretningen i Ringsted har for nyligt fået en ny hal og byggemarked, samt opgradering af tøj- og udlejningsafdelingen. Rammerne for forretningen er med andre ord på plads, og Daniel Juul Madsen vil derfor have et specielt fokus på at udvikle medarbejdernes kompetencer, fortæller han.

- For mig er det vigtigt at tage alt det, jeg har lært på min rejse hertil, og give det videre til mine medarbejdere. Jeg ønsker at løfte niveauet for medarbejdernes kompetencer endnu mere og udvikle dem. Det handler kort og godt om, at vi altid skal være gode til at se kunderne og hjælpe dem, hvor vi kan, siger han.

Privat bor Daniel Juul Madsen i Solrød Strand med sin kæreste og deres to børn.

Kilde: STARK Danmark
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.