pædagog søges til dagtilbud i naturskønne omgivelser

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

 

Hyldebakkegård søger 1 pædagog 30-37 timer om ugen 

Hyldebakkegård søger 1 uddannet pædagog til mellem 30 -37 timer pr. 1.2.2024 eller snarest derefter. Vi søger en ny kollega da en mangeårig pædagog her i huset har valgt at gå på pension. Vi søger en pædagog der kan være med til at videreudvikle den pædagogiske kvalitet, samt sikre at Børnehuset Hyldebakkegård er præget af tryghed, nærvær og omsorg for husets børn. Skulle du have en baggrund som sprogvejleder er dette også et stort plus, men ikke et krav.

Børnehuset Hyldebakkegård er et 0-6 års dagtilbud. Vi er dejligt placeret lige op af Brøndbyskoven, hvor vi har en dejlig legeplads med et lille skovområde og bålplads – og 3 tre andre legepladser. Vi er ca. 70 børn og 18 voksne. Stillingen vil være i en af vores børnehavegrupper.

Vi tager udgangspunkt i den styrkede pædagogiske læreplan, med afsæt i børnenes dannelse, trivsel og udvikling ud fra et læringsmiljø med udgangspunkt i et tydeligt børneperspektiv.

Vi kan tilbyde en stilling i et levende hus hvor:

  • Muligheder for videreuddannelse inden for relevante pædagogiske emner
  • At sætte præg på nye tanker og strukturer i vores børnehaven
  • Kollegaer der er lydhøre og åbne for dit input – og glæder sig til dem

En god kollega med lyst til udvikling og samarbejde

Det er vigtigt at du har lyst til at arbejde med børn i aldersgruppen 3 - 6 år, og kan handle og trives i dagens forskellige opgaver og udfordringer. Du vil være med til at sætte dit præg på børnehaveafdelingen.

Du skal været motiveret for at arbejde på tværs af grupperne, så du sammen med dine kollegaer skaber en rød tråd i det pædagogiske arbejde. 

Du skal være fleksibel og positivt indstillet over for forandring, og have lyst til at være med til at videreudvikle vores pædagogiske praksis hvor vi har fokus på læringsmiljøer og kerneopgaven.

Vi vægter et godt forældresamarbejde, som en vigtig del af børnenes trivsel hos os, og de er vores nærmeste daglige samarbejdsparterne. Vi søger derfor en god kollega, som kan bidrage til det gode samarbejde og fællesskab.

Faglighed, pædagogiske aktiviteter samt mod på at gå forrest

Vi har et højt fagligt niveau og arbejder med refleksion i vores praksis for dygtiggøre os. 

Dine faglige og personlige kompetencer er gerne: 

-  kan løfte opgaver i relation til dokumentation, evaluering og skriftlighed.

-  kan planlægge og udføre daglige pædagogiske aktiviteter, der sikrer børnenes trivsel, dannelse, udvikling og læring.

-  kan tage et personligt og fagligt ansvar.

Kontakt 

Ønsker du at få en rundtur i vores skønne hus er du velkommen til dette og vil du vide mere vide om stillingerne er du velkommen til at kontakte leder, Maria H. Eskildsen på tlf. 30631326.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du ansættes efter gældende overenskomst med BUPL.

Ansøgning
I Brøndby Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Vi indkalder kandidater løbende og vil afholde samtaler i uge 51.

Sidste frist for ansøgning er mandag d. 18.12.2023

Vi gør opmærksom på, at Brøndby Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem, og det er derfor kun muligt at søge stillingen via Brøndby Kommunes hjemmeside.

 

 

 

 

ansøg stillingen via 'ansøg'-knappen. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation. 

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I Brøndby Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby Kommune har røgfri arbejdstid. 

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 37.000 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Brøndby Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (30-36 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Brøndby Kommune, Park Alle 85, 2605 Brøndby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5953039

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet