Pædagogisk medarbejder søges til udviklende botilbud ved stranden

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du uddannet pædagog eller en kompetent medhjælper? Se med her...

Vi leder efter en ny kollega, der ønsker at skabe et godt og meningsfyldt liv for vores beboere – er det dig? Så læs videre her! 

Strandboligerne er et ALL §105, med støtte fra SEL §85 og §83, beliggende tæt ved stranden, i naturrige omgivelser. Vi er et botilbud i udvikling og forandring, hvor trivsel, humor og faglighed er i højsædet.
Vi huser personer, over 18 år med nedsatte fysiske og/eller psykiske funktionsnedsættelser, der har brug for støtte og guidning til hverdagens gøremål.

På Strandboligerne vægter vi faglig sparring, godt kollegaskab og personlig udvikling højt, da vi tror på, at dette er med til at skabe et stabilt, sundt og trygt arbejdsmiljø. 

Vores faglighed er med til at sikre løsningen af vores kerneopgave; beboernes trivsel og udvikling. Til dette, benytter vi os bl.a. af pædagogiske metoder, såsom Neuropædagogik, Low Arousal og KRAP, samt deltagelse af fast superviser på teammøder. 

Som ny medarbejder tilbyder vi et 14 dages introforløb uden for normering, hvor du følges med en erfaren kollega. Hos os får du mulighed for at dygtiggøre dig inden for special-pædagogikken samt udvikle egne faglige kompetencer. 

Som en del af medarbejderteamet på Strandboligerne, vil du altid have rig mulighed for faglig og kvalitetsfyldt sparring med dine kollegaer. Vi afholder ugentlige teammøder, hvor faglige refleksioner, både pædagogiske og sundhedsfaglige, er på dagsordenen. 

Vi har fokus på pædagogiske aktiviteter med beboerne, ture ud af huset, mulighed for fordybelse og 1:1 kontakt på hjemmedage, kontinuerlig faglig sparring, videreuddannelse og ikke mindst verdens bedste beboere!

Den kommende kollega vi søger, er interesseret i en stilling på 37 timer. Vi forholder os dog åbne for dialog omkring andre ønsker.

Til denne stilling søges en fleksibel, mødestabil, omgængelig og engageret medarbejder som er interesseret i skiftende arbejdstider og arbejde hver 2. weekend.  

Stillingen ønskes besat 1.8.2024 eller hurtigst muligt. Vi afholder samtaler løbende.

Ansøgningsfrist: 04.06.2024, kl 12.00. 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte teamledelsen på: 

Puk Elmkjær, tlf: 30 89 47 31

Astrid Lindum, tlf: 51 26 14 38

 

Søg stillingen via 'ansøg'-knappen. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation. 

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I Brøndby Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby Kommune har røgfri arbejdstid. 

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 39.000 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Brøndby Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Brøndby Kommune, Lagesminde Allé 60, 2605 Brøndby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 04-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6055595

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet