Seks efterlyses for vold mod politiet efter fodboldderby

Profilbillede
dato

Efter kampen var slut, og tilskuerne havde forladt Parken, opstod der uroligheder flere steder på Østerbro. I flere tilfælde kom betjente til skade, og de måtte anvende stave mod grupper af fodboldtilhængere.

 

”Vi har siden den 12. november haft en omfattende efterforskning af sagerne, og på den baggrund mener vi at kunne påvise, at de seks personer på billederne har sparket betjente eller kastet genstande efter dem. Vi har dog endnu ikke identificeret de mistænkte,” siger vicepolitiinspektør Jesper Beuschel.

 

Københavns Politi har derfor besluttet at offentliggøre overvågningsbillederne. Borgere, der har oplysninger om personerne på billederne, bedes henvende sig på telefon 1-1-4.

 

I forbindelse med kampen var der etableret en såkaldt skærpet strafzone omkring Parken, hvor urolighederne fandt sted. Straffen for eksempelvis vold og forstyrrelse af den offentlige orden kan stige til det dobbelte for forhold begået i zonen.

 

Mistænkt gerningsmand 1:

 

Fodboldvold gerningsmand 1 Fodboldvold gerningsmand 1

 

Mistænkt gerningsmand 2:

 

Fodboldvold gerningsmand 2 Fodboldvold gerningsmand 2

 

Mistænkt gerningsmand 3:

 

Fodboldvold gerningsmand 3 Fodboldvold gerningsmand 3

 

Mistænkt gerningsmand 4:

 

Fodboldvold gerningsmand 5

 

Mistænkt gerningsmand 5:

 

Fodboldvold gerningsmand 6

 

Mistænkt gerningsmand 6:

 

Fodboldvold gerningsmand 7 Fodboldvold gerningsmand 7

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Københavns Politi.
Kilde: Københavns Politi