Social – og sundhedsassistent til barselsvikariat - Her er stillingen med en fleksibel vagtplan

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Et indbydende afsnit – både fysisk og socialt

Velkommen til afsnit 811, som ligger i smukke og rolige omgivelser på en fed lokation lige op til Brøndbyskoven.

Afsnittet er godt og hyggeligt indrettet, hvor der fra afsnittets opholdsstue er et godt overblik over resten af afsnittet. Lokalerne er holdt i smukke og rolige farver – og det er medarbejderne selv, der har stået for maling og indretningen med udgangspunkt i ønsker fra patienterne.

Vi har 13 enestuer med eget bad og toilet samt TV på sengestuen.

Du får en arbejdsplads med en stor og lækker have, hvor der særligt om sommeren hygges, spilles spil og grilles, og vi har et godt og alsidigt træningslokale.

Sådan ser hverdagen ud hos os

Vores patienter er over 18 år og indlægges på afsnit 811 med henblik på en stabiliserende indlæggelse. Patienterne har diagnoser inden for det skizofrene spektrum, bipolar og personlighedsforstyrrelser. Den medicinske behandling understøttes i høj grad af kognitiv adfærdsterapi/miljøterapi med fokus på patientens egen recovery-proces.

På afsnit 811 bliver du en del af et godt kollegialt fællesskab, hvor vi arbejder fællesfagligt med læger, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, pædagoger, psykologer, ergoterapeuter, fysioterapeuter og socialrådgivere.

Vi har både individuelt og som gruppe et solidt fagligt grundlag, som vi kontinuerligt ønsker at udfordre og styrke. Vi ønsker at fastholde et øget fokus på patientens inddragelse i sin egen behandling og recovery. Det er altid vores ambition at tilbyde patienten en struktureret dagligdag med meningsfulde aktiviteter tilrettelagt af og for den enkelte patient med individuel støtte af kontaktpersonen.3 gode grunde til at søge stillingen hos os


  1. Vi har specialiseret os i at nedbringe brugen af tvang over for psykiatriske patienter, og vi er lykkedes med at minimere brugen af bæltefiksering og fysisk magtanvendelse til et minimum – også uden at det har konsekvenser for patienternes og personalets sikkerhed.
  2. Vi har et stærkt fagligt sammenhold, hvor man altid har mulighed for sparring, også i vagterne. Vi hjælper hinanden med at bytte og dække vagter. Vi afholder også fællesmøder i vagterne for at sikre gensidig orientering mellem dem, der er på arbejde i afsnittene.
  3. Din faglige og personlige udvikling bliver prioriteret højt, og der er plads til, at du selv kan præge og udvikle både din rolle og afsnittet. Du får f.eks. mulighed for at udarbejde din egen læringsplan i samarbejde med din oversygeplejerske.

Det tilbyder vi dig

  • Et spændende speciale kombineret med somatiske problemstillinger
  • En forventning om, at du bidrager med din viden, som er vigtig, og som vi ønsker at lære af
  • Et fedt afsnit med masser af muligheder for udvikling og en personalegruppe, som er dygtig til og meget glad for at tage imod nye kolleger
  • Arbejdsweekend gennemsnitligt hver 3. weekend

Hvem er du?

Du er uddannet social- og sundhedsassistent og interesseret i andre mennesker. Du ser arbejdet med relationen til patienterne som dit ansvar og dit stærkeste værktøj.

Derudover har du:

  • Interesse for at styrke din viden om psykopatologi og farmakologi
  • Erfaring – evt. fra primærsektor
  • Lyst til at bidrage positivt til vores allerede gode arbejdsmiljø
Du er en god og imødekommende kollega med let til smil og en tro på, at ”det nok skal lykkes”.


Løn og ansættelsesvilkår

Der er tale om et barselsvikariet på 1 år. Stillingen er på fuldtid. Der vil være weekendvagt gennemsnitligt hver 3. weekend.

Vi ønsker opstart 1. december 2023 eller efter aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår følger den gældende overenskomst.


Ansøgning

Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Send os din ansøgning og CV via linket på siden senest d. 19. oktober 2023.

Vi afholder samtaler i uge 43.


Vil du vide mere eller måske besøge os?

Ønsker du at vide mere om stillingen, har du spørgsmål, eller kunne du tænke dig en rundvisning og en kop kaffe på afsnittet, er du meget velkommen til at kontakte oversygeplejerske Mette Vejby Gaardsted på 40294248 eller mette.vejby.gaardsted@regionh.dk

Du kan læse mere om Psykiatrisk Center Glostrup på vores hjemmeside og blive klogere på Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på Job i Psykiatrien.INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Brøndby Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Psykiatrisk Center Glostrup, Brøndbyøstervej 160, 2605 Brøndby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5913750

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet