Spændende job som jurist eller faglig konsulent i Brøndby med fokus på ansættelsesforhold

Profilbillede
dato

Vi tilbyder et spændende job til en erfaren jurist eller faglig konsulent i Faglig hjælp og Retssager i Brøndby, der kan hjælpe medlemmerne, når de har problemer i deres ansættelsesforhold.

Om jobbet
Du vil komme til at håndtere mange typer sager, der har udgangspunkt i medlemmernes ansættelsesforhold. Det kan fx handle om ændringer i ansættelsesvilkår, manglende løn, opsigelse og bortvisning. Du vil ofte skulle forhandle med arbejdsgivere, arbejdsgiverforeninger, advokater og andre parter for at løse sagerne. Du vil også skulle deltage som bisidder for medlemmerne til sygefraværssamtale m.v.

Hvis sagerne skal for retten, fører vores egne advokater sagerne ved alle retsinstanser fra byret til Højesteret.

Du vil blive en del af en velfungerende og kompetent afdeling med 53 medarbejdere fordelt i 4 teams, hvoraf 8 arbejder på vores kontor i Brøndby og de resterende arbejder på vores hovedkontor i Esbjerg og i Odense.

Afhængig af hvor meget erfaring du har, kan det være nødvendigt, at du i en kortere oplæringsperiode skal være på vores hovedkontor i Esbjerg.

Om dig
Vi forventer, at du har en relevant uddannelse. Det kan fx være jurist, cand.merc.jur eller en anden uddannelse. Det er ikke et krav, at du har en lang videregående uddannelse. Det kan også være, at du har relevant erhvervserfaring - fx fra et job i en HR-afdeling.

Herudover skal du have erfaring i arbejdsret og være god til tal. Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring med både det offentlige og private ansættelsesområde. Du skal også have flair for at sætte dig ind i forskellige it-systemer og have gode kommunikationsevner både mundtligt og skriftligt, så du kan give vores medlemmer den bedste service. Det er også en fordel, hvis du har gode engelskkundskaber.

Som person skal du være åben og udadvendt og kunne arbejde selvstændigt og systematisk.

Du skal også være fleksibel i forhold til arbejdstider.

Gode ansættelsesvilkår er en selvfølge
Vores arbejdsmiljø er trygt og uhøjtideligt. Selvom vi har travlt, er der plads til smil, og Det Faglige Hus er fyldt med gode kolleger i alle afdelinger, der er klar til at byde dig velkommen. Vi lægger vægt på, at du som medarbejder trives i jobbet, og det er vigtigt for os, at du er glad, både når du møder op på job, og når du går hjem til fyraften.

Vi ansætter kun de bedste medarbejdere, og derfor tilbyder vi også gode ansættelsesvilkår. Udover en god løn (jobløn, hvor evt. overarbejde er inkluderet), der passer til dine kvalifikationer, kan du se frem til 7 ugers ferie + 6 faste fridage, 18% arbejdsgiverbetalt pension efter 3 måneder og betalte pauser – blot for at nævne nogle af de gode fordele vores medarbejdere har.

Der er som udgangspunkt tale om et fuldtidsjob på 37 timer, men for den rette kandidat tager vi naturligvis gerne en snak om evt. ønske om et mindre timetal. Dit arbejdssted bliver på vores kontor i Brøndby.

Din ansøgning
Vi modtager gerne en ansøgning fra dig senest den 01.08.2024. Du skal sende den direkte via vores ansøgningsformular på detfagligehus.dk. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i august 2024. Forventet ansættelsesstart er den 1. oktober 2024.

Mere info
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte advokat/teamleder Rasmus Rasch på tlf. 3326 5903.

Det forstår vi ved god service:

• Vi er venlige og forstår medlemmernes situation.

• Vi har forstand på det, vi arbejder med.

• Vi tager telefonen på vores hotlines inden for 2 minutter.

• Vi svarer på skriftlige beskeder fra medlemmerne samme dag.

Om Det Faglige Hus
Det Faglige Hus er Danmarks billigste fagforening med a-kasse for alle. Indtil videre har 225.000 lønmodtagere valgt Det Faglige Hus, og vi er den fagforening og a-kasse, der oplever størst vækst i Danmark. Vores mål er at runde 240.000 tilfredse medlemmer i 2026. Vores succes og ambitiøse mål skyldes ikke mindst vores 400 medarbejdere, der ved alt om paragraffer og lønmodtageres rettigheder i både fagforening og a-kasse. De gør alt for at hjælpe vores medlemmer.

Det Faglige Hus har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Herning, Aarhus, Aalborg, Odense, Ringsted, Hillerød og Brøndby.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Brøndby Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Det Faglige Hus, John Tranums Vej, 6705 Esbjerg Ø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 01-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6068920

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet