Studentermedhjælpere til Nationalt Center for IT-kriminalitet

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Valby

Er du jurastuderende og interesserer du dig for strafferet og –proces? Mangler du et relevant studiejob efter sommerferien, hvor du kan få mulighed for at opleve din teori omsat til praksis?

Så har du her muligheden for at være med til at knække kurven for it-kriminalitet, som er et voksende samfundsmæssigt problem.


Din nye hverdag
NCIK er en del af National Enhed for Særlig Kriminalitet (NSK), der har til formål at styrke indsatsen mod it-relateret økonomisk kriminalitet.

Afdelingen for indledende efterforskning, består af fem sektioner, som varetager anmeldelse, visitation og indledende efterforskning af både borger- og virksomhedsrettet it-relateret økonomisk kriminalitet.
Du bliver en del af centerets cirka 90 medarbejdere og bliver tilknyttet en sektion i Afdelingen for indledende efterforskning, hvor du kommer til at arbejde side om side med politi- og kontoransatte.
Du indgår i et stærkt fagligt fællesskab og får rig mulighed for sparring med centerets ca. 10 øvrige jurastuderende.
Du får et spændende og udviklende job på en dynamisk arbejdsplads, der har fokus på høj faglighed og kvalitet.
Dit arbejde består primært af lettere juridisk sagsbehandling vedrørende it-relateret økonomisk kriminalitet. Det betyder i praksis at understøtte den indledende efterforskning, herunder med journalisering, sagsvurdering, stillingtagen til værneting, samt evt. yderligere juridiske aspekter af betydning for sagernes behandling.
Derudover vil der også forekomme almindeligt kontorarbejde og ad hoc opgaver.

Vores nye kollega
Du er fagligt velfunderet, har interesse for strafferet og straffeproces og ønsker at omsætte din teoretiske viden til praksis.
Du er ambitiøs og ansvarsbevidst og udviser fleksibilitet i forhold til løsning af forskellige arbejdsopgaver.

Du arbejder selvstændigt og har en struktureret tilgang til dine opgaver.
Derudover er du initiativrig og kommer gerne med bidrag til den samlede opgaveløsning.

Tidligere erhvervserfaring er ikke et krav, da vi sørger for en god oplæring i opgaverne.

Jurastuderende som har bestået 2. årsprøve inden ansættelsesstart foretrækkes.

Løn- og ansættelsesvilkår

Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitligt 15 timer. Arbejdstiden aftaler vi nærmere – også når det gælder behov for eksempelvis mindre arbejde i forbindelse med eksamensperioder.

Du bliver ansat som studentermedhjælper på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst.
Dit arbejdssted vil indtil videre være Gammel Køge Landevej 3 i Valby.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt og ansøgning

Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte politikommissær Maja Larsen på 2446 1536 eller politikommissær Allan Lørup på 5114 9328.

Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk og om politiet som arbejdsplads på www.jobipolitiet.dk.

Når du søger stillingen beder vi dig vedhæfte ansøgning, CV og en oversigt over beståede aktiviteter fra dit uddannelsessted.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 24.

Ansøgningsfrist: 1. juni 2023

OM NATIONAL ENHED FOR SÆRLIG KRIMINALITET
National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK) er etableret den 1. januar 2022.

NSK har blandt andet til formål at bekæmpe kompleks organiseret kriminalitet, økonomisk kriminalitet og IT-relateret kriminalitet og samler de mest specialiserede kompetencer i politi og anklagemyndighed.

NSK har ca. 1.000 medarbejdere, heraf ca. 50 i Hvidvasksekretariatet.

NSK er opbygget som en politikreds med en politisøjle, anklagemyndighed og en stabssøjle, og herudover er der også tilknyttet en operativ uafhængig enhed, Danmarks finansielle efterretningsenhed, Hvidvasksekretariatet.

NSK har hovedsæde i Ejby ved Glostrup og har derudover lokationer i Karlslunde, København, Randers, Aarhus og Fredericia samt en midlertidig lokation i Silkeborg.

Du kan læse mere om National enhed for Særlig Kriminalitet på www.politi.dk/virksomheden/national-enhed-for-saerlig-kriminalitet.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Brøndby Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

National enhed for Særlig Kriminalitet - Valby, Gammel Køge Landevej, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 01-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://politi.dk/job-i-politiet/ledige-stillinger/nsk10764

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5837694

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet