Vær en del af Brøndbys skønneste beboere og byens bedste personalegruppe

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Brøndbys skønneste beboere, og byens bedste personalegrupper søger nye kollegaer.

Vi søger dig, som måske er i gang med en sundhedsfaglig uddannelse, som tænker at sundhedsfaget kunne været noget for dig eller kunne tænke sig et job over sommeren. Vi søger ferieafløsere hurtigst muligt og frem til slut august, hvor man muligvis kan ansættes fast i en weekend. 

Vi har 36 beboere fordelt på to afdelinger, hvor respekt og ordentlighed vægtes meget højt. Derudover sætter vi en stor ære i at byde ind og deltage aktivt og engageret i vores beboere, da det er vores opfattelse, at vi kommer længst, når vi alle bidrager uanset alder, køn og uddannelse. Vi lærer dig selvfølgelig det, du har brug for gennem vores tilrettelagte introprogram, hvor du får en mentor, som oplærer og guider dig. 

For begge afdelinger er det fælles, at vi søger dig, som er nysgerrig, har en sprudlende personlighed og godt humør. Vi vægter dine menneskelige værdier højt, og det er vigtigt, at du går på arbejde med værdigheden og respekten for den ældre beboer. Vi ønsker vores beboere skal være længst muligt i eget ønsket liv, og det er vigtigt, at du er med på at arbejde ud fra denne tanke. Hos os er man ikke ”bare” afløser, og selvom du ikke har en sundhedsfaglig uddannelse med i din rygsæk, forventes det, at du udviser ansvar og tillid. Vi er mange faggrupper på tværs, så du skal kunne indgå i et tværfagligt samarbejde. 

Vi forventer, du er mødestabil, kan arbejde det meste af sommeren og vigtigst af alt, at du kan se dig selv i ovenstående beskrivelse. Til gengæld tilbyder vi en arbejdsplads med højt til loftet, mulighed for udvikling både menneskeligt og fagligt og masser af godt humør. 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, og se dig til en uddybende samtale. 

Lønnen vil blive fastsat med udgangspunkt i gældende relevante overenskomst. 

Samtaler afholdes løbende. Ansøgningsfristen er den 7. juni 2024.  

Får du lyst til at vide mere om os, kan du besøge vores hjemmeside på www.brondby.dk/Gildhoj eller kontakt afdelingsleder Christine Holmsgaard på telefon 29 25 49 07 eller chcch@brondby.dk 

 

Søg stillingen via 'ansøg'-knappen. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation. 

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I Brøndby Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby Kommune har røgfri arbejdstid. 

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 39.000 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Brøndby Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: deltid (4-36 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Brøndby Kommune, Brøndby Møllevej 25, 2605 Brøndby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 07-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6055487

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet