VKAREN.DK søger opvasker/kantinemedarbejder til virksomhed i Brøndby

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du en holdspiller? Trives du i en stilling, hvor tempoet er højt, og hvor du kender dine arbejdsopgaver på forhånd? Så læs med her!

Jobbet:

Som opvasker/kantinemedarbejder bliver du en del af en international virksomhed med ca. 600 medarbejdere og stigende vækstkurve. Du bliver en del af det team, som dagligt sikrer et højt forplejningsniveau i kantinen på virksomhedens lokation centralt i Brøndby.

Du vil i starten blive tilknyttet opvasken men dine opgaver vil sidenhen være nedenstående:

  • Anrette morgenbuffet
  • Anrette frokostbuffet bestående af kolde og lune retter samt salatbar
  • Oprydning af tekøkkener & vedligeholdelse af kaffemaskiner
  • Klargøre forplejning & kaffe til møder
  • Ad hoc-opgaver som at sikre at køleskabe med drikkevarer i kantinen er fyldt op, opvask og rengøring.

Arbejdstiden placeres mandag-fredag fra 10:00 til 15:00 – dvs. en stilling på 25 timer pr. uge. Opstart 2. januar 2024.

Når du er indarbejdet i opvasken, vil du sammen med dine 4 kolleger, anrette dagens måltider til medarbejdere og gæster og du får en både spændende og alsidig hverdag med en stor kontaktflade i den store kantine og på din gang rundt i huset. Kantineteamet vidensdeler og rokerer opgavemæssigt på daglig basis for at sikre en høj grad af fleksibilitet og fællesskabsfølelse for helheden. Du vil både stå i køkkenet og anrette maden - som leveres udefra - ligesom du kommer til at stå ved buffeten, hvor du sikrer, at der er fyldt op og at maden til enhver tid fremstår indbydende.   

Vi forventer:

Din indfaldsvinkel til jobbet kan være mange. Du kan være faglært kok, køkkenassistent eller ernæringsassistent eller du kan være ufaglært. Vi ser gerne, at du har nogle års praktisk erfaring fra en kantine eller cateringbranchen. Du brænder for at yde god service og medvirke til, at både medarbejdere og gæster har den bedst tænkelige oplevelse af både forplejning og kantinens serviceniveau. Du sætter en ære i at levere høj kvalitet i dine opgaver. Det internationale miljø i virksomheden nødvendiggør, at du behersker både dansk og engelsk i skrift og tale.

Din person:

Du arbejder selvstændigt, men trives samtidig som en del af teamet. Du har et engagement og drive, som smitter positivt af på dine omgivelser og som kollega er du pligtopfyldende, fleksibel og altid klar til at give en hjælpende hånd, også når det går stærkt. Du er initiativrig og kommer gerne med gode ideer og kreative forslag. Kantinen er et centralt omdrejningspunkt i virksomheden, og da du møder mange forskellige mennesker i løbet af dagen, er det også vigtigt, at du er en udadvendt og serviceminded.

Vi tilbyder:

Vi tilbyder en længerevarende deltidsstilling med mulighed for fastansættelse, hvor du bliver en del af en spændende virksomhed og et velfungerende team af kolleger. Virksomheden er en international koncern og miljøet er professionelt, men omgangstonen er afslappet og uformel.

Din ansøgning:

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte VKAREN.DK på 70152012 alle hverdage kl. 9.00-14.00. Vi ser frem til at modtage din ansøgning på Jobsjaelland@vkaren.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Brøndby Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: deltid (25-25 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

VKAREN.DK - Roskilde, Jernbanegade, 4000 Roskilde

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5954166

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet